Μάλτα: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια που διεκδικούν την εκπροσώπηση!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε το TVM τα σαράντα ονόματα των καλλιτεχνών, καθώς και τους τίτλους των τραγουδιών τους, που προκρίθηκαν στα προ- ημιτελικά του MESC 2023. Ανάμεσα στα ονόματα συναντάμε και παλιούς γνώριμους του διαγωνισμού τους οποίους οι Eurofans έχουν ξεχωρίσει.

Η λίστα των υποψηφίων έχει ως εξής:

Ανάμεσα τους συναντάμε, αρχικά, την Brooke η οποία έχει προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη χώρα το 2016, 2017 και 2018 και παρότι οι φανατικοί του διαγωνισμού την υποστήριξαν έντονα, δεν τα κατάφερε. Επίσης, δύο περσινούς υποψήφιους του MESC, τον MATT BLXCK καθώς και τον Aidan, ο οποίος ήρθε στη δεύτερη θέση μετά την Emma Muscat. Τέλος, έχουμε τρεις παλιούς εκπροσώπους, τον Fabrizio Faniello(Μάλτα 2001 και 2006), την Jessica (Άγιος Μαρίνος 2018) καθώς και την Eliana Gomez Blanco η οποία εκπροσώπησε τη χώρα της στη Junior Eurovision 2019.

Η Μάλτα έχασε πέρυσι το σερί προκρίσεων που είχε από το 2019 με το “I Am What I Am” και την Emma Muscat να τερματίζει τρίτο από το τέλος στο περσινό δεύτερο ημιτελικό. Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση της παρακάτω:

Θα δούμε άραγε κάποιο γνώριμο πρόσωπο να εκπροσωπεί την Μάλτα στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *