Νορβηγία: Οι συμμετοχές του Melodi Grand Prix 2023 έχουν επιλεχθεί!

Όπως επιβεβαιώθηκε από τον αρχηγό αποστολής της Νορβηγίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, Stig Karlsen, αλλά και από το Eurovision Norway , οι 21 καλλιτέχνες και τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο Melodi Grand Prix 2023 έχουν ήδη επιλεγεί.

Η ανακοίνωση των 21 καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Νορβηγίας στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιανουαρίου.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του Melodi Grand Prix 2023 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως αναμένεται να περιλαμβάνει τρεις προκριματικούς γύρους και έναν Μεγάλο Τελικό, που θα παρουσιαστούν από τους Arianrhod Engebø και Staysman. Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του Stig Karlson, πιθανή είναι η ένταξη μιας διεθνούς επιτροπής, σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια, όπου τα αποτελέσματα του Melodi Grand Prix καθορίζονταν αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό.

Στην Eurovision 2022, την Νορβηγία εκπροσώπησαν οι Subwoolfer με το “Give That Wolf a Banana”, κατακτώντας την 10η θέση στον Μεγάλο Τελικό με 182 πόντους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: Eurovision Norway, Stig Karlsen

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *