Περισσότεροι από 117.000 επισκέπτες για το Eurovisionfun τον Οκτώβριο | Εξαφανίστηκε ο ανταγωνισμός!

Το similarweb ανακοίνωσε τα επίσημα στατιστικά επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων για τον μήνα Οκτώβριο, μήνα που συμπληρώσαμε και 4 χρόνια ζωής! Σύμφωνα με αυτά το Eurovisionfun τον προηγούμενο μήνα κυριολεκτικά εξαφάνισε τον όποιο εγχώριο ανταγωνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ είναι πλέον και η τέταρτη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα της Eurovision σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Αναλυτικότερα το Eurovisionfun τον Σεπτέμβριο είχε 117.500 επισκέπτες, όταν ο ogaegreece είχε μόλις 34.800 και ο infegreece να συνεχίζει να μην ανιχνεύεται. Το παραπάνω σημαίνει πως το site μας συγκεντρώνει τετραπλάσιους αναγνώστες, από ότι οι δύο άλλες ελληνόφωνες ιστοσελίδες του διαγωνισμού μαζί.

Η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων τους τελευταίους 3 μήνες

Η αύξηση που σημείωσε το Eurovisionfun τον μήνα Οκτώβριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ήταν της τάξης του 127,4%! Ένα χρονικό διάστημα όπου είχαμε πολλές εξελίξεις τόσο σε Ελλάδα (κατάθεση υποψηφιοτήτων στην ΕΡΤ), όσο και στην Κύπρο (ανακοίνωση εκπροσώπου), όλο το αναγνωστικό κοινό που ενδιαφέρεται για της εξελίξεις της Eurovision, σε Ελλάδα και Κύπρο ήταν συντονισμένο στην ιστοσελίδα μας.

Το Eurovisionfun βρίσκεται στην νο. 383.815 στην παγκόσμια κατάταξη, με τον ogaegreece να είναι στο 1.194.811 και το infegreece στο 6.436.857.

Στην Ελλάδα το Eurovisionfun είναι στην θέση νο. 6.328, ο ogaegreece στο νο. 11.164 και το infegreece στο νο. 74.037.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως το Eurovisionfun σημείωσε πολύ μεγάλη αύξηση των επισκεπτών σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, αφού από 51.700 επισκέπτες, τον Οκτώβριο έφτασε στους 117.500.

Το αναγνωστικό κοινό ιδιαίτερα στην Ελλάδα έχει εκτιμήσει το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του Eurovisionfun όσο αφορά την διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ στην Eurovision 2023, που τον Οκτώβριο μονοπώλησε θα λέγαμε το ενδιαφέρον. Οι πιστοί αναγνώστες που μας παρακολουθούν διαρκώς, είχαν την ευκαιρία από πολύ νωρίς να γνωρίζουν για όλα τα ονόματα που θα μας απασχολήσουν φέτος, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα μας, παρουσιάσαμε πρώτοι και τα νέα πρόσωπα που κατέθεσαν την πρότασή τους για την ελληνική εκπροσώπηση.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε φυσικά και την μεγάλη αποκλειστική μας επιτυχία, για την αποχώρηση της Βουλγαρίας και του Μαυροβουνίου από την Eurovision 2023, κάτι που διαβάσατε πρώτοι μέσα από το Eurovisionfun.

Από την αρχή της χρονιάς, η αγάπη και η προτίμηση σας είναι εμφατική. Αυτό είναι εξάλλου και το μοναδικό μας κίνητρο για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτεροι. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα συνεχίζετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, με επίκεντρο εννοείται την ελληνική συμμετοχή. Από τα social media μας απολαμβάνετε επιπλέον πλούσιο υλικό, ενώ μέσα από το κανάλι μας στο YouTube που τόσο αγαπήσατε θα σας κρατήσουμε καλή συντροφιά, ενώ θα σχολιάζουμε μαζί και όλες τις εξελίξεις.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι σημαντικοί και ενδιαφέροντες, ιδιαιτέρως για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στο διαγωνισμό κάτι που όπως γνωρίζετε τόσα χρόνια, το Eurovisionfun  παρακολουθεί στενά και σας αποκαλύπτει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες, για τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν και θα μας απασχολήσουν και σε αυτή την σεζόν! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται…

Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *