Σουηδία: Επιστροφή των Panetoz και δύο ακόμη νέες συμμετοχές στο Melodifestivalen 2023!

Η Aftonbladet, πριν λίγο αποκάλυψε τρία ακόμη ονόματα Σουηδών στάρ, που σύμφωνα με πηγές θα συμμετέχουν στο Melodifestivalen 2023.

Τα νέα ονόματα

Panetoz

Τόσο το 2014 όσο και το 2016, σημείωσαν επιτυχία στο Melodifestivalen και έφτασαν στον τελικό με τα τραγούδια “Efter solsken” και “Håll om mig hårt“.
Τώρα τα αγόρια του συγκροτήματος Panetoz ελπίζουν να είναι τουλάχιστον το ίδιο επιτυχημένοι όταν μπουν στον διαγωνισμό για τρίτη φορά. Σύμφωνα λοιπόν με καλά ενημερωμένες πηγές επιβεβαιώνουν ότι η ομάδα, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία με το “Dansa pausa” το 2012, έχει λάβει μία από τις πολυπόθητες θέσεις στο Mello 2023.

Το ροκ συγκρότημα “Smash into pieces”

Tο έμπειρο ροκ συγκρότημα “Smash into pieces”,που σχηματίστηκε το 2008 και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει επτά στούντιο άλμπουμ, κάνουν το ντεμπούτο τους στο Melodifestivalen.
Δεν είναι εντελώς άγνωστοι με τον διαγωνισμό, καθώς ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Benjamin Jennebo, το 2020 συνέγραψε το τραγούδι “Troubled waters” το οποίο ερμήνευσε ο Victor Crone και έφτασε απευθείας στον τελικό.

Melanie Wehbe

Το 2020, η Melanie Wehbe, συνδημιούργησε το “Move” των Mamas, το οποίο κέρδισε στη Σουηδία αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να διαγωνιστεί στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Τώρα η Aftonbladet μπορεί να αποκαλύψει ότι η Melanie Wehbe κάνει το ντεμπούτο της ως ερμηνεύτρια στο Mello.

Η Melanie Wehbe κυκλοφόρησε αρκετά σινγκλ με το δικό της όνομα, ενώ νωρίτερα το περασμένο φθινόπωρο, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της EP “Bloom” και έκτοτε έχει βρεθεί καλεσμένη σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το “News Morning” του TV4 και το “Go’kväll” του SVT.
Σύμφωνα με την Aftonbladet, εκτός από τη δική της συμμετοχή στο διαγωνισμό, φημολογείται επίσης ότι έγραψε και ένα άλλο τραγούδι που επιλέχθηκε για τον διαγωνισμό.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής για το Melodifestivalen 2023

  1. Nordman
  2. Loulou Lamotte
  3. Wiktoria Johansson
  4. Marcus & Martinus
  5. Emil Henrohn
  6. Theoz
  7. Melanie Wehbe
  8. “Smash into pieces”
  9. Panetoz

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2023

  • Πρώτος Ημιτελικός: Γκέτεμποργκ, 4 Φεβρουαρίου 2023 (Scandinavium)
  • Δεύτερος Ημιτελικός: Λινσέπινγκ, 11 Φεβρουαρίου 2023 (Saab Arena)
  • Τρίτος Ημιτελικός: Λιντκόπινγκ, 18 Φεβρουαρίου 2023 (Sparbanken Arena)
  • Τέταρτος Ημιτελικός: Μάλμε, 25 Φεβρουαρίου 2023 (Malmö Arena)
  • Πέμπτος Ημιτελικός: Όρνσκολντσβικ, 4 Μαρτίου 2023 (Hägglunds Arena)
  • Μεγάλος Τελικός: Στοκχόλμη, 11 Μαρτίου 2023 (Friends Arena)

Υπενθυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2023 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου με οικοδεσπότες τους Jesper Rönndahl και τη Farah Abadi, ενώ το SVT έχει λάβει 2824 τραγούδια. Η τελική λίστα των συμμετεχόντων θα δημοσιευτεί τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

Στη Eurovision 2022 η Σουηδία εκπροσωπήθηκε από τη νικήτρια του Melodifestivalen 2022, Cornelia Jacobs, με το τραγούδι “Hold Me Closer” και κατέκτησε την τέταρτη θέση με 438 βαθμούς.

Πηγή: Aftonbladet

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *