Αυστραλία: Με απευθείας ανάθεση ο καλλιτέχνης για την Eurovision 2023!

Όπως φαίνεται το Australia Decides, ο εθνικός τελικός δηλαδή της Αυστραλίας για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, δεν θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά.

Το SBS παρουσίασε το πρόγραμμα του για την νέα τηλεοπτική σεζόν και δεν υπάρχει πουθενά το Australia Decides. Μάλιστα στην λίστα που δημοσίευσε, αναφέρεται στο τέλος κάτω από την ένδειξη “απόντα”, μαζί με δύο ακόμη τηλεοπτικά projects.

Μέχρι στιγμής η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον τρόπο ανάδειξης του εκπροσώπου της Αυστραλίας στην Eurovision 2023, αν και όλα πλέον δείχνουν πως οδεύουμε σε μία απευθείας ανάθεση.

Πέρσι, το SBS είχε ανοίξει την προθεσμία υποβολής συμμετοχών στις 26 Αυγούστου, ολοκληρώνοντάς της ένα μήνα αργότερα στις 26 Σεπτεμβρίου. Έχοντας ήδη μπει στον Νοέμβριο και γνωρίζοντας πως απαιτείται τουλάχιστον ένας μήνας μέχρι για την κατάθεση συμμετοχών, φαίνεται πως η Αυστραλία για την Eurovision 2023 θα επιλέξει με απευθείας ανάθεση.

Φυσικά αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού από το 2015 μέχρι και το 2018, αλλά και το 2021, το SBS επέλεγε εσωτερικά τους εκπροσώπους του στον διαγωνισμό.

Φέτος, την Αυστραλία εκπροσώπησε ο Sheldon Riley με το τραγούδι Not The Same, έχοντας πρώτα κερδίσει το Australia Decides. Ο Sheldon κατέλαβε την 15η θέση στον τελικό με 125 βαθμούς, όλους σχεδόν από τις κριτικές επιτροπές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Eurovisionin

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *