Βέλγιο: Απέρριψε το VRT το τραγούδι της Luka για την Eurovision 2023!

Μπορεί η Luka Cruysberghs να έφτασε πολύ κοντά στο να βρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού της Eurovision το 2020, αλλά εν τέλη είτε λόγω πανδημίας, τότε, είτε λόγω απόρριψης του κομματιού της, τώρα, η νεαρή ερμηνεύτρια δεν θα καταφέρει να το κάνει σύντομα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της σε Βέλγικο περιοδικό, η Laura, η οποία το 2020 ήταν τραγουδίστρια των Hooverphonic, έστειλε τη δική της πρόταση για τον εθνικό τελικό του Βελγίου φέτος, αλλά το κανάλι δεν την επέλεξε ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Ο λόγος που απορρίφθηκε, κατά το άρθρο του Dag Allemaal, είναι το γεγονός πως η τραγουδίστρια επιθυμούσε να ερμηνεύσει το κομμάτι στην εκδήλωση για την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ τον Οκτώβριο. Παρ’ όλα αυτά, το VRT, έκανε ξεκάθαρο πως κανένα τραγούδι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ένα ακόμα επιβεβαιωτικό στοιχείο, είναι η απάντηση της σε ένα Tweet ενός μουσικού Βέλγικου blog που αναφέρθηκε σε μια ενδεχόμενη συμμετοχή στην Eurovision με την Luka να απαντάει “Προσπάθησα!”.

Εθνικός Τελικός Βελγίου

Το Βέλγιο θα επιλέξει τη συμμετοχή του για την Eurovision 2023 μέσω του Eurosong 2023 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου του νέου έτους. Στον εθνικό αυτό τελικό θα συμμετάσχουν οι παρακάτω:

  • Ameerah 
  • Cherine
  • Gala Aliaj Dragot
  • Gustaph
  • Hunter Falls
  • The Starlings
  • Loredana De Amicis

Μετά το “Release Me” με τους Hooverphonic, η Luka ξεκίνησε σόλο καριέρα και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει μερικά singles και ένα άλμπουμ. Το πιο πρόσφατο τραγούδι της είναι το “Kill For You” το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε την νέα εκδοχή της pop Luka στον διαγωνισμό της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

Πηγή: Wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *