Γερμανία: Επιβεβαιώθηκε η διεξαγωγή εθνικού τελικού | Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για το “Unser Lied für Liverpool”!

Πριν λίγες μέρες το NDR, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γερμανίας, είχε δηλώσει πως στις 9 Νοεμβρίου θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τον τρόπο επιλογής του εκπροσώπου της χώρας για την Eurovision 2023!

Το πιθανότερο σενάριο που επικρατούσε εδώ και αρκετό καιρό στο διαδίκτυο, ήταν για άλλη μια φορά αυτό της διεξαγωγής εθνικού τελικού. Σήμερα λοιπόν το NDR επιβεβαίωσε αυτή την φήμη ανακοινώνοντας πως θα οργανώσουν έναν εθνικό τελικό και μάλιστα επιστρέφουν στο προηγούμενο φορμάτ του τελικού της χώρας με τίτλο “Unser Lied für Liverpool” (ο περσινός τελικός της χώρας ονομαζόταν “Germany 12 Points). Μαζί με την ανακοίνωση, η δημόσια τηλεόραση της χώρας ξεκίνησε και την διαδικασία υποβολής συμμετοχών, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου.

Το NDR στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Mπορείς να τραγουδήσεις και έχεις το κατάλληλο τραγούδι για την Eurovisiobnn 2023; Τότε μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για τον Γερμανικό εθνικό τελικό “Unser Lied für Liverpool”!

Μπορεί να είναι σόλο καλλιτέχνης, ντουέτο ή μπάντα, γνωστός καλλιτέχνης ή ταλαντούχος νέος, να τραγουδάει pop, country, electro, R’n’B, Schlager ή rock: ανυπομονούμε για όλες τις υποβολές συμμετοχών και έναν πρώτο γύρο με πολλά διαφορετικά τραγούδια. Η διαδικασία υποβολής τελειώνει στις 28 Νοεμβρίου στις 23:59.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα τραγούδια τους ΕΔΩ.

Ο εθνικός τελικός είναι μια συμπαραγωγή του NDR και της εταιρίας Bildergarten Entertainment και θα διεξαχθεί μέσα στον επόμενο Μάρτιο.

Ο νικήτρής του περσινού εθνικού τελικού “Germany 12 Points” ήταν o Malik Harris με το “Rockstars” και τερμάτησε στην 25η θέση του Μεγάλου Τελικού, θέση την οποία η Γερμανία κατέλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: eurovision.de

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *