Γερμανία: Περισσότερα από 250 τραγούδια έχουν ήδη υποβληθεί!

Νωρίτερα έγιναν γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής της Γερμανίας για τη συμμετοχή της στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Οι καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλουν τα τραγούδια τους online στο eurovision.de μέχρι και τα μεσάνυχτα της 28ης Νοεμβρίου. Ήδη σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, περισσότερα από 250 τραγούδια έχουν υποβληθεί!

Η δημόσια τηλεόραση της Γερμανίας (NDR) ανέφερε ότι είχε συζητήσεις τόσο με την αποστολή της χώρας στο διαγωνισμό όσο και με εκπροσώπους από φαν κλαμπ της Eurovision, σχετικά με το πώς θα επιλέξει τον τραγουδιστή και το τραγούδι της για την Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

8 έως 10 τραγούδια θα επιλεγούν για να διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό που ονομάζεται “Unser Lied für Liverpool” (Το τραγούδι μας για το Λίβερπουλ). Εκτός αυτού, θα επιλεγεί μία συμμετοχή μέσω ενός TikTok-Challenge όπου οι καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να εκπροσωπήσουν τη Γερμανία ανεβάζοντας τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα με το hashtag #UnserLiedfürLiverpool. Η προθεσμία της 28ης Νοεμβρίου ισχύει και για την υποβολή συμμετοχών μέσω του TikTok.

Το ESC kompakt αναφέρει επίσης ότι κατά τη χθεσινή επίσημη συνάντηση του Eurovision Club Γερμανίας στην Κολωνία, ο Stefan Leidner, ο οποίος τώρα εργάζεται για το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο NDR, αποκάλυψε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής.

Ο Leidner ανέφερε στην συνέντευξή του ότι πάνω από 250 τραγούδια έχουν υποβληθεί μέσω της επίσημης πλατφόρμας υποβολής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επίσης έρθει σε επαφή δισκογραφικές εταιρείες και ενθαρρύνονται να στείλουν τραγούδια στην εθνική επιλογή.

Φέτος, ο Malik Harris εκπροσώπησε τη Γερμανία στο διαγωνισμό στο Τορίνο της Ιταλίας, με το τραγούδι “Rockstars”. Κατέλαβε την τελευταία θέση με 6 μόλις βαθμούς, όλες από την τηλεψηφοφορία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: ESC Kompakt
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *