Ελλάδα: Ακούστε το νέο τραγούδι του Victor Vernicos!

Ο 16χρονος Victor Vernicos, αποτελεί μία από τις προτάσεις της PANIK Records, στην ΕΡΤ, για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της τελικής λίστας των μνηστήρων που συνεχίζουν να διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας μας στον επερχόμενο διαγωνισμό, ο νεαρός τραγουδιστής, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο, Brutally Honest With You.

Όπως μας ανέφερε ο ίδιος, το τραγούδι αυτό, είναι στο ίδιο στυλ με αυτό που κατέθεσε στην ΕΡΤ, για την Eurovision 2023.

Μπορείτε να ακούσετε το Brutally Honest With You, στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο Victor μας δήλωσε για το νέο του single:

Το κομμάτι το έγραψα για το πως είναι να κάνεις μεγάλα όνειρα και να προσπαθείς να τα πετύχεις κάθε μέρα και πως το είδος των εμποδίων που συναντάς αποτελούν θυσίες και πώς σε κάνουν να νιώθεις. Αυτό το ένα πράγμα που όλοι δεν θα θυσιάζαμε για τίποτα. Είναι ένα βάναυσα ειλικρινές τραγούδι που έγραψα για όλη αυτή τη διαδικασία να γίνω καλλιτέχνης, ειδικά σε τόση νεαρή ηλικία. Είναι ένα τραγούδι που σε βοηθά να ξεπεράσεις αυτούς τους φόβους και σου δίνει μια νοητική διαύγεια.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν από λίγες μέρες:

Θα θέλατε να δείτε τον Victor Vernicos στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Louis
    Louis says:

    Ενδιαφέρον ήχος. Θυμίζει τα γραφικά ποπ τραγούδια που στέλνει η Σουηδία συνήθως και καταλαμβάνει πάντα καλές θέσεις. Επίσης ακούγεται αρκετά προσεγμένο και δουλεμένο.

    Απάντηση
  2. EscSolution
    EscSolution says:

    Πολύ καλύτερος συνθετικά και ενορχηστρωτικα αλλά και ερμηνευτικά από το γιο του Παριου (Good Job Nicky). Αυτός είναι τόσο μικρός (ανήλικος δηλαδή) αλλά έχει δομή και μελωδία το τραγούδι του και είναι σύγχρονο χωρίς να μαιμουδιζει και να είναι δήθεν. Μπράβο στον “μικρό”!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *