Ελλάδα: Συνέντευξη και φωτογράφηση για τον Βασίλη Κούρτη στο νέο τεύχος του Gala!

Στο μεγαλύτερο περιοδικό της χώρας, στο Gala, μιλά αποκλειστικά και φωτογραφίζεται ο Βασίλης Κούρτης. Ο 28χρονος τενόρος που είναι ένας εκ των υποψηφίων για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023, συνεχίζει να απασχολεί τα media που θέλουν να τον γνωρίσουν και να τον παρουσιάσουν στο κοινό τους.

Στο Gala που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 7/11 μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό στην Ελλάδα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο Βασίλης Κούρτης. Η υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό της Eurovision, ενός τόσο ταλαντούχου τενόρου, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων και είναι εύλογο να προσελκύει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.

Σας υπενθυμίζουμε πως η πρόταση του Βασίλη Κούρτη για την Eurovision 2023 περιλαμβάνει ένα τραγούδι. Πρόκειται για μία επική, φεστιβαλική μπαλάντα, που αναδεικνύει το εύρος και τις δυνατότητες της φωνής του, που φυσικά είναι και ένα από τα δυνατά σημεία της υποψηφιότητάς του.

Οι στίχοι του τραγουδιού που υπογράφει η Sharon Vaughn (Ιρλανδία 2012, Ρωσία 2019, Ελλάδα 2021, Εσθονία 2021, Μολδαβία 2021) περιγράφουν την σιωπή που επέρχεται σε μία σχέση, αμέσως μετά τον χωρισμό. Το τραγούδι είναι αρκετά σκοτεινό και σου δημιουργεί πληθώρα συναισθημάτων, αλλά και εικόνων στο μυαλό.

Είναι μία πολύ δουλεμένη πρόταση, με ένα τραγούδι που “κουμπώνει” απόλυτα, καλλιτεχνικά, μουσικά και αισθητικά στον Βασίλη Κούρτη και σίγουρα μία από τις συμμετοχές που θα μας απασχολήσουν πολύ το ερχόμενο διάστημα.

Εφόσον ο Βασίλης Κούρτης, επιλεγεί ως εκπρόσωπος μας, ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ο Ηλίας Κοκοτός την γενικότερη διαχείριση της προσπάθειας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος την μουσική επιμέλεια.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε και αυτή την συνέντευξη του Βασίλη Κούρτη. Μέχρι τότε όμως μπορείτε να δείτε ξανά την συνέντευξη που παραχώρησε στο δικό μας κανάλι στο Youtube:

Από την Όπερα στην Eurovision; Θα επαληθευτεί ο τίτλος του Gala;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Οι δύο καλλιτέχνες που έχω ξεχωρίσει από όσους έχετε αναδείξει μέχρι τώρα από το site σας είναι ο Κούρτης και η mantzoukis και επειδή όπως είπατε στο τελευταίο live η Γιουροβίζιον έχει δυσκολέψει αρκετά και είναι άθλος να βρεθείς στη δεκάδα για αυτόν ακριβώς το λόγο θεωρώ ότι αυτοί οι δύο καλλιτέχνες μπορούν να ανταπεξέλθουν επάξια στις απαιτήσεις του διαγωνισμου με μια μικρή επισήμανση από πλευρά μου ότι θα μου άρεσε η χώρα μου να στείλει κάτι uptempo πάντως καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μπορούσε το ελληνικό κοινό να συμμετάσχει στην διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου μας για να μπορεί να σχηματίζει την δική του άποψη και να μην στηρίζεται μόνο σε περιγραφες των εκάστοτε υποψηφίων τραγουδιών

    Απάντηση
  2. Bill
    Bill says:

    Βλέπω γενικά μια προώθηση στον Κούρτη, δεν το λέω για κακό βέβαια, είναι δυνατός υποψήφιος και θα είναι σίγουρα στη πεντάδα. Θα ήθελα όμως να δω το ιδιο και με τη Μελίσσα η οποία πάει δεν πάεi eurovision φέτος αξίζει να γίνει γνωστή και στο ελληνικό κοινό. Προσωπικά θα ήθελα να μας εκπροσωπήσει ένας από αυτούς τους δύο με λίγη παραπάνω προτίμηση στη Melissa Mantzoukis.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Εμεις δεν προωθούμε κανέναν περισσοτερο σε σχεση με άλλους. ΟΠως πχ καλυψαμε την συνεντευξη της Αντιγονης στην Σκορδά, έτσι αντιστοιχα καλυψαμε κ αυτη την συνεντευξη κ το ιδιο θα κάνουμε κ με άλλους υποψηφιους αν κ εφοσον δωσπυν συνεντευξη σε ενα μεγαλο μεσο οπως ειναι το Gala. Αυτο που συμβαινει απλά κ αυτο ειναι γεγονος, ειναι οτι τα μιντια δειχνουν ενα μεγαλυτερο ενδιαφερον στο Βασιλη, αυτο ομως δεν ειναι δικη μας ενεργεια. Για να ξεκαθαριζουμε.

      Απάντηση
      • Bill
        Bill says:

        Δεν αναφέρομαι στο σαιτ σας που και έμπιστο είναι και ειδήσεις δίνει καθημερινά, είπα γενικά ότι βλέπω και ακούω για τον Κούρτη πιο πολύ σε σχέση με τους άλλους υποψήφιους. Αν και όπως είπα δεν το βρίσκω κακό, ίσα ίσα που τέτοιοι άνθρωποι και τραγουδιστές χρειάζονται την προβολή. Καλή συνέχεια και με πολλές ειδήσεις εύχομαι, όπως μας έχετε συνηθίσει!

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Μα τα μίντια παρουσιάζουν θεματα που θεωρουν οτι εχουν ενδιαφερον για το κοινο τους. Το οτι ο Βασιλης Κουρτης απασχολει τα μέσα ειναι θετικο σιγουρα για τον ιδιο.

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *