Ελλάδα: Το φωτεινό παράδειγμα του Δημήτρη Θεοδοσιάδη!

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης είναι από τα ελάχιστα νέα πρόσωπα της pop μουσικής σκηνής της χώρας μας, μία σκηνή που τα τελευταία χρόνια ρεπερτοριακά και στελεχιακά φθίνει συνεχώς. Ο Δημήτρης παρότι εύλογα και εύκολα θα εκδήλωνε και αυτός το ενδιαφέρον του για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μας ανέφερε πως ακόμα νιώθει ανέτοιμος για αυτό τον σημαντικό θεσμό, αποδεικνύοντας πως υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που βλέπουν πολύ σοβαρά τον διαγωνισμό αυτό, επιθυμώντας να είναι απόλυτα έτοιμοι, αλλά και έμπειροι, ώστε να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στο στίβο της Eurovision όταν και εάν κληθούν να τον διαβούν.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Δημήτρης έχει ήδη πετύχει αρκετά σημαντικά πράγματα. Έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο The Voice of Greece το 2017, όπου έφθασε μέχρι τον τελικό.

Μπορεί να μην ήταν ο νικητής του talent show, υπέγραψε όμως σύντομα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία PANIK με την οποία έχει κυκλοφορήσει δύο singles, σε στίχους και μουσική δικούς του.

Στην σύντομη συνομιλία που είχαμε σε σχέση με την πιθανότητα να τον δούμε κάποια στιγμή στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο Δημήτρης μας είπε πως ακόμα νομίζει πως δεν είναι έτοιμος για έναν τέτοιο θεσμό. Μία σπάνια απάντηση, που δείχνει σίγουρα έναν επαγγελματία που επιθυμεί να είναι σίγουρος για τις αποφάσεις του.

Εμείς όπως του είπαμε και του ίδιου, ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στην Eurovision, μόλις φυσικά και εκείνος νιώσει έτοιμος. Εξάλλου είναι ελάχιστοι πλέον οι pop καλλιτέχνες στην Ελλάδα και όταν έχουν το ταλέντο του Δημήτρη φαντάζουν ως πολύ καλές προτάσεις για την εκπροσώπηση της χώρας μας.

Παρακάτω απολαύστε το τελευταίο του τραγούδι:

Θα θέλατε να δείτε τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη εκπρόσωπο της χώρας μας στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *