Κροατία: Ο Damir Kedžo υπέβαλε συμμετοχή για το Dora 2023!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2020, Damir Kedžo, αποκάλυψε ότι κατέθεσε συμμετοχή για το Dora 2023.

Ο Damir που ήταν ο νικητής του Dora 2020 και θα εκπροσωπούσε τη χώρα στον διαγωνισμό, εκείνη τη χρονιά δεν κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρο του, καθώς λόγω του COVID-19, η διοργάνωση ακυρώθηκε.

Παρά τις φήμες που είχαν δημιουργηθεί, ότι θα επέστρεφε στο Dora, την επόμενη χρονιά, ο ίδιος τελικά δεν το έκανε καθώς δεν είχε το κατάλληλο τραγούδι.

Τo Dora 2023, αναμένεται να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, στην Opatija, με πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, ενώ το κοινό θα έχει το χρόνο να τα ακούσει πολλές φορές, ενώ θα υπάρχει και μεγάλη αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ, τις ψηφιακές πλατφόρμες και τα κοινωνικά δίκτυα.

Μία ακόμα αλλαγή είναι ότι η επιλογή θα προκύψει μέσα από διαγωνιστικό κομμάτι δύο ημιτελικών και ενός τελικού.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη καινοτομία στο φετινό φεστιβάλ θα είναι η προσθήκη των φανς του διαγωνισμού στην κριτική επιτροπή επιλογής των τραγουδιών, για το Dora 2023. Έτσι, η επιτροπή θα απαρτίζεται, τόσο από μουσικούς επαγγελματίες, αλλά και από υπαλλήλους της δημόσιας τηλεόρασης HRT, με τους φανς να δίνουν μια άλλη νότα στην τελική επιλογή.

Παρακάτω δείτε τη συμμετοχή του Damir Kedžo, Divlji Vjetre, για την Eurovision 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=2rOwScdxjJU

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *