Κύπρος: Αποκαλύφθηκαν δύο εκ των δημιουργών της συμμετοχής του Andrew Lambrou!

Πριν από λίγο στον επίσημο λογαριασμό του ΡΙΚ για τον διαγωνισμό της Eurovision, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των δύο εκ των δημιουργών της φετινής κυπριακής συμμετοχής. Πρόκειται για τους Jimmy Jansson και Thomas Stengaart, αμφότεροι με εμπειρία στον διαγωνισμό της Eurovision και με αρκετές επιτυχίες.

Το ΡΙΚ δημοσίευσε μία φωτογραφία από την ηχογράφηση της Eurovision συμμετοχής του, που πραγματοποίησε ο Andrew Lambrou στην Στοκχόλμη και για την οποία ενημερωθήκατε μέσα από το Eurovisionfun.

Όπως βλέπετε το ΡΙΚ δηλώνει πανέτοιμο για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, προετοιμάζοντας κάθε λεπτομέρεια πολύ νωρίτερα αυτή την φορά.

Αυτή θα είναι η έβδομη συμμετοχή του Thomas Stengaart στον διαγωνισμό, αφού έχει συνυπογράψει μαζί με άλλους δημιουργούς το νικητήριο τραγούδι της Δανίας στην Eurovisin 2013, αλλά και τις συμμετοχές της Γερμανίας το 2018 και το 2019, του Αγίου Μαρίνου το 2021 και του Αζερμπαϊτζάν του 2022. Ήταν επίσης και ένας εκ των δημιουργών του El Diablo, της κυπριακής συμμετοχής το 2021.

O Jimmy Jansson έχει σαφώς μικρότερη εμπειρία, αφού πέραν των συμμετοχών του στο Melodifestivalen, ήταν ένας εκ των δημιουργών της Δανίας στην Eurovision 2020, που ακυρώθηκε όμως λόγω της πανδημίας. Έτσι, θα είναι ουσιαστικά η πρώτη του φορά που θα διαγωνιστεί.

Όπως μας ενημέρωσε η κυπριακή αποστολή, ο Andrew Lambrou αμέσως μετά το τέλος της ηχογράφησης στην Στοκχόλμη θα ταξιδέψει στην Αθήνα και από εκεί στην Κύπρο. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σε διάφορα media τις επόμενες ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *