Κύπρος: Το πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του Andrew Lambrou στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” του ΡΙΚ | Δείτε βίντεο!

Στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΡΙΚΌλα Στον Αέρα” και στον Ανδρέα Αναστασίου, ο οποίος είναι και ο head of press της κυπριακής αποστολής στο διαγωνισμό, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη ο εκπρόσωπος της Κύπρου για το διαγωνισμό της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, Andrew Lambrou.

Ο Andrew μίλησε για την αγάπη του για την Κύπρο και την Ελλάδα και για τις ρίζες που έχει από τους παππούδες του και από τις δύο χώρες. Στην ερώτηση για τη σχέση του με το διαγωνισμό της  Eurovision, αναφέρει:

“Για μένα ήταν οικογενειακή εκδήλωση η Eurovision. Την έβλεπα με τους γονείς μου, τα ξαδέρφια μου, τους παππούδες. Συνήθως πηγαίναμε στο σπίτι των παππούδων για να τη δούμε και μου έλεγαν όλοι φαντάσου αν μία μέρα βρεθείς εκεί. Εγώ απαντούσα “το θέλω πολύ”.”

Επίσης μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής του στο XFactor Australia, σε ηλικία μόλις 17 χρονών:

“Ένιωσα οτι μπορώ να το κάνω αυτό, όταν είσαι νευρικός στο μέγιστο. Αυτό θέλω να κάνω, ν’ ασχοληθώ με τη μουσική, αυτό αγαπώ. Το ίδιο είναι και όταν βρίσκεσαι πάνω στη σκηνή της Eurovision.

Ναι είναι η μεγαλύτερη σκηνή στον κόσμο, όμως αυτό είναι που αγαπώ να κάνω και σίγουρα αυτό θα λένε όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν τις δικές τους χώρες.”

Στον Ανδρέα Αναστασίου μίλησαν και οι γονείς του Andrew, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους που ο γιός τους θα εκπροσωπήσει την Κύπρο αλλά και τη μεγάλη τους αγάπη για την Κύπρο και την Ελλάδα, δεδομένων των Ελληνοκυπριακών τους ριζών.

Στον Andrew έχουν μεταδόσει αυτή την αγάπη για τις δύο χώρες και του έχουν εκφράσει τη σιγουριά τους ότι όποτε και να επισκεφθεί την Κύπρο και την Ελλάδα θα νιώσει σαν στο σπίτι του.

Περισσότερα για την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ, αλλά και πληροφορίες για τον Andrew Lambrou μπορείτε να βρείτε σε σχετικό μας άρθρο – ΕΔΩ.

Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του Andrew Lambrou στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις για την Κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *