Μαυροβούνιο: Αυτή θα ήταν η συμμετοχή του για το 2023!

Λίγο νωρίτερα απόψε η αμερικανίδα τραγουδίστρια ENISA με καταγωγή από το Μαυροβούνιο και την Αλβανία, και πρώτη εκπρόσωπος της Νέας Υόρκης στον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού (American Song Contest), προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις γύρω από τη συμμετοχή που επεξεργαζόταν το Μαυροβούνιο για την Eurovision 2023, η οποία τελικά δεν προχώρησε καθώς η βαλκανική αυτή χώρα επέλεξε να αποσυρθεί για οικονομικούς λόγους.

Συγκεκριμένα μέσα από το λογαριασμός της στο Twitter η ENISA δημοσίευσε αρχικά πως είχε γράψει το δικό της τραγούδι με τίτλο OLÈ για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου 2022, που διεξάγεται από σήμερα στο Κατάρ, μαζί με ένα σύντομο βίντεο όπου ακούγεται απόσπασμα του τραγουδιού.

Στη συνέχεια προχώρησε σε αναδημοσίευση της αρχικής ανάρτησης προσθέτοντας πως το τραγούδι αυτό προοριζόταν για την εκπροσώπηση του Μαυροβουνίου στο Διαγωνισμό της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το σύντομο απόσπασμα του OLÈ.

Μέσα από αυτό το σύντομο στιγμιότυπο ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η κατάληξη του Μαυροβουνίου εάν συμμετείχε; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2023.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *