Νορβηγία: Η Ulrikke επιστρέφει στο Melodi Gran Prix!

O Morten Thomassen, o πρόεδρος του OGAE Norway, βρέθηκε καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο του “The Euro Trip Podcast” και αποκάλυψε μερικά στοιχία για το επόμενο Melodi Gran Prix, τον εθνικό τελικό της Νορβηγίας για την Eurovision 2023.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την επιστροφή δύο προηγούμενων νικητών του Melodi Gran Prix, που σκοπεύουν να εμφανιστούν ξανά στην σκηνή. Τόνισε μάλιστα πως οι KEiiNO πρέπει να εκπροσωπήσουν άλλη μια φορά την Νορβηγία, χωρίς ωστόσο να καθιστά σαφές αν θα συμμετέχουν φέτος. Αποκάλυψε όμως πως η νικήτρια του MGP 2020, η Ulrikke, πρόκειται να επιστρέψει στον διαγωνισμό.

«Το προηγούμενο Σάββατο, διοργανώσαμε ένα meeting στον OGAE Norway και είχαμε μαζί μας την Ulrikke ως καλεσμένη. Μας είπε πως θα επιστρέψει στο Melodi Gran Prix και πως σκοπεύει να νικήσει και να πάει στην Eurovision.»

Δεν είναι ακόμα είναι ακόμα εξακριβωμένο αλλά φαίνεται πως η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στο μουσικό show, και σκοπεύει αυτή την φορα να εκπροσωπήσει την χώρα της στην σκηνή του διαγωνισμού.

Mπορείται να ακούσετε το podcast ΕΔΩ.

Η Ulrikke κέρδισε το Melodi Gran Prix 2020 με το τραγούδι “Attention” και θα εκπροσωπούσε την Νορβηγία στην Eurovision 2020, η οποία αργότερα ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης της πανδημίας COVID-19:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *