Τα Παραγιουροβιζιονικά: Εν αναμονή των ανακοινώσεων της ΕΡΤ!

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ανακατέψει την τράπουλα, εξού και η φετινή καθυστέρηση στις ανακοινώσεις της ΕΡΤ για την συνέχεια της διαδικασίας επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023.

  • Τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για άνοιγμα της επιλογής, είτε μέσω μίας διαδικτυακής ψηφοφορίας, είτε μέσω της συμμετοχής φίλων του διαγωνισμού, σε συνδυασμό φυσικά και με την ψήφο της κριτικής επιτροπής.
  • Με δεδομένο πως η ΕΡΤ επιθυμεί μέχρι το τέλος του χρόνου να έχει ανακοινώσει τον εκπρόσωπο μας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις.
  • Το ενδιαφέρον φυσικά όλων εστιάζεται στο εάν και πως τελικά η ΕΡΤ ανοίξει τη διαδικασία και εμπλέξει περισσότερους ανθρώπους στην επιλογή, την στιγμή που επιβεβαιώνεται από όλες τις κατευθύνσεις πως ένας ζωντανός εθνικός τελικός αποκλείεται.
  • Ο Andrew Lambrou ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2023 και όπως μαθαίνουμε οι άνθρωποι του ΡΙΚ είναι πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.
  • Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ ραδιοφωνικό τραγούδι, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην φωνή του Andrew.
  • Καλλιτεχνικός διευθυντής της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2023 θα είναι για μία ακόμη χρονιά (τρίτη συνεχόμενη) ο Marvin Dietmann, που για το σκοπό αυτό ταξίδεψε και στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες για να βρεθεί με την κυπριακή αποστολή και τον ίδιο τον καλλιτέχνη.
  • Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση του Αγίου Μαρίνου, υπάρχουν και ελληνικής καταγωγής υποψήφιοι στον εθνικό τελικό που πραγματοποιεί για την ανάδειξη του τραγουδιού και του καλλιτέχνη, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στον επόμενο διαγωνισμό.
  • Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, καλλιτέχνης που έχει στείλει συμμετοχή στην ΕΡΤ, δέχεται έντονη πίεση και από άλλη χώρα προκειμένου να λάβει μέρος στον εθνικό της τελικό…Περισσότερα εν ευθέτω χρόνω.
  • Και επειδή ήδη μας ρωτάτε πότε θα έχουμε live, την Τρίτη βράδυ θα είμαστε και πάλι κοντά σας!

Μέχρι τότε ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν τις επόμενες ημέρες σχετικά με την ελληνική συμμετοχή:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Εφόσον η ΕΡΤ επιθυμεί να ανακοινώσει τον εκπρόσωπο μας πριν από την έλευση του νέου έτους θεωρώ πως είναι δύσκολο με αυτά τα δεδομένα να εμπλακεί το κοινό καθώς θα έπρεπε αυτή τη βδομάδα να ανακοινωθούν οι τελικοί υποψήφιοι και εφόσον εμπλεκόταν και το κοινό να δοθούν τα τραγούδια στη δημοσιότητα προς ψήφιση κάτι που με βρίσκει αρνητική έτσι πιστεύω ότι τη συγκεκριμένη στιγμή είναι μονόδρομος η εσωτερική επιλογή του καλλιτέχνη και σε μεταγενέστερο χρόνο να δοθεί στη δημοσιότητα το τραγούδι .

    Απάντηση
  2. Excuses_for-life
    Excuses_for-life says:

    Γιατί η πρεμουρα της ερτ να βγάλει εκπρόσωπο από Δεκέμβρη? Αν τον βγάλει αρχές Φεβρουαρίου ή τέλος Γενάρη δεν θα προλάβει να προετοιμαστει ο καλλιτέχνης για τη Eurovision του Μαΐου? Τι άλλο θα σκαρφιστεί η ερτ και τι δικαιολογίες θα ακούσουμε για την ανικανότητά της να βγάλει μία ρημάδα ζωντανή μουσική εκπομπή με αξιοπρέπεια…. Ας πάρουμε μαθήματα από Αλβανία και ανατολικές χώρες, για να μην πω Πορτογαλίες, Σουηδίες κτλ. Η Ερτ απλά δείχνει έμπρακτα πόσο απαξιώνει εμπορικά το δημοφιλές της προϊόν και πόσο δεν τη νοιάζει να δώσει λίγο χρόνο και ουσιαστική έκθεση στους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να μας εκπροσωπησουν. Βάλτε τους βρε τους καλλιτέχνες στο spotlight, στο επίκεντρο, μέσω ενός ελληνικού τελικού… Να αναθερμανθει και λίγο το ελληνικό ενδιαφέρον για τη Eurovision που εχει πέσει στα τάρταρα…

    Απάντηση
  3. Akis Spyros
    Akis Spyros says:

    Προσωπικά είτε με κοινό είτε με επιτροπή, εμένα με ενδιαφέρει να επιλεγεί το κατάλληλο τραγούδι, κατά προτίμηση χορευτικό και χαρούμενο!

    Απάντηση
  4. Βασίλης
    Βασίλης says:

    Για να λέει ότι δέχεται και από άλλη χώρα που κάνει εθνικό τελικο κάποιος ή Κάποια πίεση τα ονόματα που παίζουν είναι 2. Η Μαντζουκη που μάλλον σε αυτήν αναφέρεστε. Και ο Βερνικος Ο ελληνοδανος ο οποίος θεωρώ λόγο και τις ηλικίας του ότι συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες… Άρα θα έχουμε Θεσπρωτική εκπροσώπηση στο APD;. Για να δούμε…

    Απάντηση
  5. Elettra Tomazi
    Elettra Tomazi says:

    Για την Κύπρο, γράφετε ραδιοφωνικό τραγούδι, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην φωνή του Andrew Lambru. Δηλαδη η Κυπρος θα περιμενει ψηφους απο το οτι ταιριαζει η φωνή του Άντριου Λάμπρου με το ραδιοφωνικό τραγούδι? Με αυτα τα δεδομένα θα πάει το νησι χειρότερα απο πέρσυ. “Ci vediamo,”

    Απάντηση
  6. AEId
    AEId says:

    ποντάρω ότι θα γίνουν ανακοινώσεις την Τρίτη 29/11 και γι’ αυτό βάλατε live εκείνη τη μέρα.
    Όσο για την τελική επιλογή του καλλιτέχνη ως το τέλος του χρόνου, αν εμπλακεί το κοινό μπορεί η επιλογή να αναβληθεί και για Φλεβάρη. Προσωπικά θα το ήθελα, γιατί δε θα μου άρεσε να κυκλοφορήσει το κομμάτι μας ήδη από τον Δεκέμβριο, το θεωρώ τεράστιο λάθος.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      1. Δεν θα εχουμε ανακοινωσεις 29/11 ….λιγη υπομονη ακομα, 2. Εμεις κάνουμε πολυ προσεχτικη επιλογη των λέξεων που χρησιμοποιουμε, λέμε για άνοιγμα των διαδικασιων κ εμπλοκη περισσοτερων ανθρώπων. Οποτε μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Συντομα η ΕΡΤ θα ξεκαθαρισει το τοπιο. Οψομεθα!

      Απάντηση
      • kostas
        kostas says:

        άρα λογικά θα συμμετέχουν μόνο οι φαν από τα σωματεία.; δεν θα αποφευχθούν διαρροές τραγουδιών πάντως με τον έναν μην τον άλλο τρόπο

        Απάντηση
          • kostas
            kostas says:

            δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση είμαι σίγουρος… υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα διαρρεύσουν,αν όχι όλα, τα περισσότερα τραγούδια της επιλογής ΠΟΥ θα συμμετεχουν είναι μόνο οι φαν στην διαδικασία! Δεν θα αναλύσω τους λόγους αλλά θεωρώ τους ξέρουμε ειδικά εσυ νομίζω… στην Ελλάδα δεν μπορεί να διασφαλισθεί κάτι τέτοιο και το είδαμε και πέρσι σε μια εντελως κλειστή διαδικασία με αυστηρεσ διαδικασίες διασφαλίσεις που όπως φάνηκε δεν λειτούργησαν…

          • Kostas
            Kostas says:

            Για να δούμε τότε.. πάντως να πω απλά για να υπάρχει ότι αν τελικά η ΕΡΤ ακολουθήσει μια τέτοια κλειστό-ανοιχτή μέθοδο με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων κλπ θα γίνει της παραπληροφόρησης και του δράματος… Ελλάδα είμαστε το ξαναλέω.. απλά πράγματα ή κλειστή ή εντελως ανοιχτή επιλογή τα αλλά είναι να είχαμε να λέγαμε..

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *