Το Eurovisionfun στο Άμστερνταμ για την Het Grote Songfestivalfeest!

Στο Άμστερνταμ θα χτυπά η καρδιά των eurofans αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, αφού στο Άμστερνταμ πραγματοποιείται η μεγάλη συναυλία, Het Grote Songfestivalfeest, με 30 περίπου eurostars! Το Eurovisionfun θα είναι στο Ziggo Dome για να σας μεταφέρει αποκλειστικό υλικό με βίντεο και συνεντεύξεις από τις εμφανίσεις των αγαπημένων σας καλλιτεχνών!

Μετά από τρία χρόνια η Het Grote Songfestivalfeest επιστρέφει. Η συναυλία Het Grote Songfestivalfeest πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στα τέλη του 2019 για να προωθήσει την Eurovision 2020 που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Ολλανδία. Μετά από δύο χρόνια αποχής και μία ακύρωση το 2021 λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19, η συναυλία επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται ένα μοναδικό θέαμα.

Συμμετέχοντες στην συναυλία θα είναι παλαιότεροι νικητές και διαγωνιζόμενοι της Eurovision ανάμεσά τους και τρείς παλαιότεροι Έλληνες εκπρόσωποι, η Έλενα Παπαρίζου, η Stefania και οι Antique.

Το Eurovisionfun δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την μεγάλη μουσική γιορτή. Με διαπιστευμένο τον Σπύρο Κορωνάκη στο Άμστερνταμ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στο κανάλι μας στο YouTube τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών στην συναυλία, αλλά και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και δηλώσεις τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ακολουθήσετε στο YouTube και να επισκέπτεστε αύριο τα κοινωνικά μας δίκτυα, αφού θα αναρτούμε συχνά πλούσιο υλικό!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα θα συμβούν αύριο στο Άμστερνταμ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *