Antigoni: “Θα ήταν ωραίο να συμμετάσχει και το κοινό στην επιλογή του τραγουδιού”!

Η Antigoni, μία από τις προτάσεις της PANIK Records στην ΕΡΤ, για την ανάδειξη της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023. Μετά την Κλαυδία και τον Victor Vernicos τώρα και η Antigoni εκφράζεται θετικά στο ενδεχόμενο άνοιγμα της διαδικασίας από την ΕΡΤ με την συμμετοχή περισσοτέρων ανθρώπων στην επιλογή.

Η Antigoni μας μίλησε αποκλειστικά σχολιάζοντας τα τελευταία δημοσιεύματα:

Ναι, έχω ακούσει τις φήμες! Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο γιατί τότε δίνει και στο κοινό την ευκαιρία να επιλέξει το αγαπημένο του τραγούδι! Το συνδέει περισσότερο με τη χώρα!!

Οι επόμενες ημέρες φυσικά θα είναι κρίσιμες και θα αποδειχθεί αν όντως η ΕΡΤ προχωρήσει σε μία πιο ανοιχτή διαδικασία, αφουγκραζόμενη και τις αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορία που προχώρησε η EBU,  ή αν θα επιμείνει στον ίδιο τρόπο επιλογής, που ακολουθήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, με την κριτική επιτροπή να κάνει αποκλειστικά την επιλογή!

Παρακάτω θυμηθείτε όλα όσα μας είπε η Antigoni στην πρόσφατη συνέντευξή μας:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εφόσον οι περισσότεροι καλλιτέχνες είναι θετικοί, και σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις της ebu δεν βρίσκω λόγο η ΕΡΤ να αποκλείσει από τη διαδικασία το κοινό. (Δεν εννοώ ντε και καλά εθνικό τελικό).
    Αν η ΕΡΤ επιμείνει στην 7μελη επιτροπή θα είναι άξιον απορίας και επικίνδυνο για το τι μέλλει γενέσθαι.

    Απάντηση
  2. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Πέρσι οι φιναλίστ δεν ήθελαν να διαγωνιστούν και να ψηφιστούν από το κοινό. Φέτος, μετά και τις ανακοινώσεις της EBU για τις αλλαγές στη ψηφοφορία, βλέπουμε τους καλλιτέχνες να είναι θετικοί στο να ψηφίσει και το κοινό. Βέβαια άλλα τα δεδομένα πέρσι και άλλα φέτος. Θεωρώ αναγκαίο να ψηφίσει και το κοινό, έστω διαδικτυακά αν και θα ήταν προτιμότερο να ακούσουμε τα τραγούδια ζωντανά. Γνωρίζετε πότε θα ανακοινωθεί η διαδικασία επιλογής με την οποία θα επιλέγει η ελληνική συμμετοχή και πότε θα ανακοινωθούν οι φιναλίστ που περνάνε στη δεύτερη φάση;

    Απάντηση
  3. EscSolution
    EscSolution says:

    Πρέπει να τους ακούσουμε ζωντανά για Να δούμε αν μπορούν να διαχειριστουν το στρες. Ταλαντούχα ήταν και η Αμάντα πέρσι αλλά στον τελικό φωνητικά ήταν απαράδεκτη. Η ερτ ας κάνει επιτέλους έναν ελληνικό τελικό. Μια μουσική εκπομπή είναι που δίνει τη δυνατότητα σε 6-7 ή έστω 10 καλλιτέχνες να ακουστούν και να δούμε και ακούσουμε ολοκληρωμένα τις προτάσεις τους. Είμαστε σχεδόν η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχουμε καν ένα φεστιβάλ τραγουδιού οπότε ας είναι ευκαιρία η Eurovision για μια βραδιά που θα ακουστούν προτάσεις σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τόσες ψυχαγωγικες εκπομπές κάνει η ερτ (πέρσι και φέτος) και μάλιστα τις αναθέτει σε εξωτερικές εταιρίες παραγωγής, με τη Eurovision θυμήθηκαν ότι δεν έχουν λεφτά που τούς κάνει πολύ μεγαλύτερη τηλεθέαση και από το μουσικό κουτί και από την εκπομπή δεληβορια και μαραβεγια?

    Και αν είναι τόσοοοο δύσκολο να βρουν ένα κονδύλι για Eurovision και για μια νορμάλ βραδιά επιλογής (όπως το 2010 με Αλκαίο που η βραδιά της ερτ ήταν άψογη από εικόνα αλλά και ήχο – ηχοληψία), τότε ας το αναθέσουν στο MEGA ή στον αντ1. Αφού δεν τους ενδιαφέρει, ας επωφεληθεί άλλο κανάλι από τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Τόσο απλά. Λύσεις υπάρχουν. Εκτός αν πχ υπάρχει κάποια ή κάποιος υποψήφιος που νιαουριζει στο λαηβ και θέλουν να στείλουν αυτήν /αυτόν 🙂

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Άλλαξε επειγόντως όνομα γιατί μόνο solution δεν είναι αυτό. Το ότι έγραψες και όλο αυτό το κατεβατό για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα με ξεπερνάει!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *