Breaking News: Τέλος τα Live Streaming από τις πρόβες!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Junior Eurovision αναρτήθηκαν οι κανονισμοί της EBU για τις διαπιστεύσεις στον 20ο Παιδικό Διαγωνισμό της Eurovision. Η EBU προχωρά σε μία ακόμη αλλαγή ως προς τα fan media, αφού κατά βάση αυτά αφορά. Πλέον δεν επιτρέπεται το live streaming, στις οποίες θα εμπεριέχεται εικόνες ή ήχος από τις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης, τόσο κατά τη διάρκεια των προβών, όσο και κατά τη διάρκεια των ζωντανών show.

Τα παραπάνω είναι μία μεγάλη αλλαγή, αφού πλέον πέρα από τα όσα δείχνουν οι οθόνες στο κέντρο τύπου, δεν επιτρέπεται ούτε να ακούγεται κάτι από τις πρόβες και τα ζωντανά show. Αυτό δηλαδή που συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και οι φίλοι του διαγωνισμού, μπορούσαν έστω να πάρουν μία ηχητική γεύση, από τις επιδόσεις των καλλιτεχνών στις πρόβες, πλέον δεν θα γίνεται. Η αλλαγή αυτή αφορά τον προσεχή διαγωνισμό της Junior Eurovision, αλλά είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί και στην Eurovision.

Τι απαγορεύεται πλέον:

 

  • ζωντανή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου βίντεο/ήχου, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε εικόνων ή ήχων από τις Πρόβες και τη Ζωντανή Παράσταση (συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε τέτοιων εικόνων ή ήχων από οποιαδήποτε από τις οθόνες στις εγκαταστάσεις του JESC) είτε άμεσα είτε παρεμπιπτόντως σε διαδικτυακές πλατφόρμες βίντεο/ήχου (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά στους δικούς σας ιστότοπους, YouTube, TikTok, Instagram, Facebook, Twitch, Twitter, κ.λπ.) σε περιόδους που βρίσκονται σε εξέλιξη οι πρόβες ή η ζωντανή εκπομπή.
  • δημοσίευση στη συνέχεια οποιουδήποτε τέτοιου περιεχομένου βίντεο/ήχου, σκόπιμα ή ακούσια, που περιέχει περιεχόμενο από τις Πρόβες και τη Ζωντανή Παράσταση που μπορεί να έχει ηχογραφηθεί στην Εργασία του Κέντρου Τύπου ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του Χώρου χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από την EBU.
  • απευθείας δημιουργία εσόδων από οποιοδήποτε περιεχόμενο που σχετίζεται με τη συμμετοχή σας στην Εκδήλωση, είτε στο Κέντρο Τύπου είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του Χώρου ανά πάσα στιγμή, μέσω λειτουργιών άμεσης ροής εσόδων, όπως το Super Thanks του YouTube, τα LIVE Gifts του Tiktok κ.λπ.

Πως σας φαίνεται αυτή η αλλαγή; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tastefull Eurofan
    Tastefull Eurofan says:

    Προσωπικά, απογοητεύομαι από τη παραπάνω απόφαση! Μακάρι να μην εφαρμοστεί στον ενήλικο διαγωνισμό γιατί πραγματικά θα χαθεί η μαγεία όπως και με το Τικτοκ. Είναι και το νέο σύστημα ψηφοφορίας… Κρίμα, μεγάλη αλλοίωση ο διαγωνισμός…

    Απάντηση
  2. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Είναι μια αλλαγή που δεν θα την ήθελα γιατί οι στιγμές στα live stream που ακούμε τι γίνεται στην αίθουσα τύπου και βλέπουμε τις αντιδράσεις σας είναι το αλατοπίπερο της περιόδου του διαγωνισμού. Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα. Από την άλλη βέβαια, διασφαλίζεται κάπως περισσότερο η ακεραιότητα του διαγωνισμού, οι πρόβες είναι πρόβες και ο σκοπός είναι να μην πάνε καλά ώστε τα λάθη να μην επαναληφθούν στο live. Δεν θα έπρεπε να κρίνονται με αυστηρά κριτήρια αλλά πολλοί βγάζουν όψιμα συμπεράσματα και επηρεάζουν διαγωνιζόμενους και κοινό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *