Evangelia: Ένα απ’τα τραγούδια μου είναι έθνικ-ποπ αλλά όχι όπως με έχετε συνηθίσει! | Συνέντευξη |

H Eυαγγελία αποτελεί μία ακόμη υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023 και είχαμε την χαρά να την φιλοξενήσουμε αποκλειστικά στο κανάλι μας στο YouTube, σε μία συνέντευξη με τον Ματάμη Αποστόλη.

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, τον χειμώνα που μας έρχεται πρόκειται να βρίσκεται μόνιμα στην Αθήνα, καθώς θα εμφανίζεται σε νυχτερινό σχήμα μαζί με τον Σάκης Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αναφορικά με την συμμετοχές που έχει καταθέσει για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023, η ίδια δήλωσε πως έχει ήδη ξεχωρίσει το ένα από τα τρία τραγούδια, το οποίο και έγραψε πριν λίγο καιρό και της φάνηκε ιδανικό για τον διαγωνισμό.

“Kάθε ένα από τα τραγούδια που έχω καταθέσει έχει έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο χαρακτήρα και δίνει στην επιτροπή που θα επιλέξει ένα διαφορετικό χρώμα! Τα λατρεύω και τα τρία και μακάρι να πάω στην Eurovision, θα ήταν τιμή μου! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει!”

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το στυλ των τραγουδιών είναι κοντά στο pop/ethnic στυλ που την έχουμε συνηθίσει, αλλά με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανά δεί από την ίδια.

Η Ευαγγελία φυσικά αναφέρθηκε και στις συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει τόσο με την εκπρόσωπο της χώρας μας το 2022 Amanda, όσο και με την Eλένη Φουρέιρα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια και για τις δύο.

Τέλος, θα ονειρευόταν μία μελλοντική συνεργασία με τον Mahmood (Ιταλία 2019,2022), καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε γνωρίζει ιταλικά και θα ήθελε να τραγουδήσει και σε αυτήν την γλώσσα. Κάποιες από τις συμμετοχές που επίσης ξεχωρίζει είναι αυτές, της Ελλάδας το 2005 και το 2022, της Κύπρου το 2018.

Μία συμμετοχή ωστόσο που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή της Αρμενίας με το “Snap“, καθώς κάποιοι συνεργάτες και φίλοι της ανήκουν στην συγγραφική ομάδα του τραγουδιού. Επομένως, στον διαγωνισμό του 2022 αυτή και ομάδα της υποστήριζαν εκτός από την Αμάντα και την Aνδρομάχη και την Rosa από την Αρμενία.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Eυαγγελία:

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *