Jimmy Sion: ”Στη σκηνή της Eurovision θα κάνω κάτι που δεν έχετε ξαναδεί” | Συνέντευξη |

Ο Jimmy Sion αποτελεί μία ακόμη υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023 και είχαμε την χαρά να τον φιλοξενήσουμε αποκλειστικά στο κανάλι μας στο YouTube, σε μία συνέντευξη με τον Μπογιάννο Απόστολο.

Ο Sion, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο House of Fame, μας αποκάλυψε πως η εμπειρία αυτή του έδωσε πάρα πολλά, ενώ σήμερα έχει εξελιχθεί αρκετά και ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα.

Στην συνέχεια μας μίλησε για την περσινή του απόπειρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τορίνο, ενώ αποκάλυψε πως αποφάσισε να καταθέσει συμμετοχή και φέτος για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η πρόταση του Sion στην ΕΡΤ περιλαμβάνει ένα dance τραγούδι σε αγγλικό στίχο. Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, αν επιλεγεί ως εκπρόσωπός μας στο Λίβερπουλ, θα ήθελε να κάνει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη σκηνή του διαγωνισμού.

Στην συνέχεια της συνέντευξης η Sion θυμάται τις αγαπημένες του συμμετοχές από την ιστορία του θεσμού. Κάποιες από τις συμμετοχές που ξεχωρίζει είναι αυτές, της Ελλάδας το 2021, της Κύπρου το 2003, της Κύπρου το 2019 και της Σουηδίας το 2012.

Τέλος, δηλώνει πως θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει κάποιο ντουέτο με την Τάμτα, την Shaya αλλά και την προσωπική του φίλη, Αθηνά Μανουκιάν.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Jimmy Sion:

Πως σας φάνηκε ο Jimmy Sion; Θα θέλατε να τον δείτε εκπρόσωπο μας στην σκηνή της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *