Kianna: ”Συζητάμε με την εταιρεία μου να στείλουμε συμμετοχή για την Eurovision 2024”!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, βρέθηκε καλεσμένη η Kianna, κατά κόσμον Κωνσταντίνα Ζέρβα, η οποία -όπως είναι γνωστό- ήταν μία από τους 25 καλλιτέχνες που την περασμένη χρονιά κατέθεσε την πρόταση της στην ΕΡΤ, για την Eurovision 2022.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περσινή απόπειρα της να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Τορίνο, λέγοντας:

Πέρσι ήμουν υποψήφια για την Eurovision 2022. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται το νέο μου δίσκο, Ψυχεδέλεια, και θα το ακούσετε πολύ σύντομα. Είχε techno επιρροές, πολύ δυναμικό στο στυλ της Kylie Minoque, φουλ χορευτικό.

Ακόμη, δήλωσε πως η Eurovision είναι ένας από τους στόχους της, ενώ θα προσπαθήσει ξανά να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, για την Eurovision 2024:

Θέλω να πάω Eurovision και θα πάω Eurovision. Φέτος δεν έστειλα συμμετοχή αλλά είμαστε σε συζητήσεις με την εταιρεία μου, να στείλουμε τραγούδι για την Eurovision 2024.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

Πρόσφατα η Kianna, κυκλοφόρησε το single Ψυχεδέλεια, από την νέα της δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music:

Μπορεί η διαδικασία για την επιλογή του φετινού μας εκπροσώπου να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά γνωρίζουμε ήδη μια από τις προτάσεις που θα μας απασχολήσουν για την επόμενη χρονιά και που όπως μπορώ να σας αποκαλύψω δεν θα είναι η μόνη.

Θα θέλετε να δείτε την Kianna στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού!

1 reply
  1. EscSolution
    EscSolution says:

    Καλή περίπτωση. Κεφάτη και Ταλαντούχα φαίνεται. Και μαρεσουν και κάποιες διασκευές που έχει κάνει. Ωραία φωνή και καλή κίνηση. Με πραγματικά δυνατό τραγούδι και καλό χορογράφο μπορεί να πάει ψηλά. Έχει και φιλοδοξία, καλό αυτό.

    Υγ: Ο λόγος που μια εταιρία δεν θα επενδύσει λεφτά σε έναν καλλιτέχνη είναι ότι πχ τη μία στιγμή είσαι καλλιτέχνης της digital Ray records και την άλλη της Cobalt. Βλέπε και Γιαννα Τερζή, για λίγους μήνες Panik και μετά πάλι Minos κτλ…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *