Αγγελική Βρανά: “Το τραγούδι μου είναι μια δυναμική μπαλάντα,με ένα ιδιαίτερο μήνυμα!” | Συνέντευξη |

Αγγελλική Βρανά αποτελεί μία ακόμη υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023 και είχαμε την χαρά να την φιλοξενήσουμε αποκλειστικά στο κανάλι μας στο YouTube, σε μία συνέντευξη με τον Ματάμη Αποστόλη.

Η νεαρή τραγουδοποιός ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας  Just Do It Production και κατέθεσε στην ΕΡΤ την πρότασή της για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision.

Αρχικά, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, έγραψε μόνη της το τραγούδι, το 2016, ενώ είναι μια δυναμική – επική – μπαλάντα με αμφιλεγόμενη θεματολογία και έντονα συναισθηματικό στίχο.

Αναφορικά με την συμμετοχή που έχει καταθέσει για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023, η ίδια δήλωσε:

Από τα τραγούδια που έχω γράψει αυτό είναι το πιο κατάλληλο, είναι μια δυναμική μπαλάντα. Το θέμα του είναι περίεργο. Είναι ένα γεγονός που συμβαίνει αρκετά γύρω μας και το έχουν αντιμετωπίσει πολλοί, αλλά κανείς δεν θέλει να το συζητήσει, γιατί η κοινωνία είναι πολύ κλειστή στο συγκεκριμένο θέμα. Έτσι, θέλησα μέσα από το συγκεκριμένο τραγούδι, να θίξω αυτό το θέμα.

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, η Eurovision αποτελεί όνειρο ζωής για εκείνη και είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία και φυσικά να φέρει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για την Ελλάδα!

Τέλος, θα ονειρευόταν μία μελλοντική συνεργασία με τους Elina Born & Stig Rästa από την Εσθονία, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε είναι πολύ κοντά στο μουσικό είδος που υπηρετούν. Κάποιες από τις συμμετοχές που επίσης ξεχωρίζει είναι αυτές, της Ελλάδας το 2008 και της Ισλανδίας το 2020 & 2021.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Αγγελική Βρανά:

Θα θέλατε να δείτε την Αγγελική Βρανά να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Η μπαλάντα είναι ένα είδος που δεν είναι από τα αγαπημένα μου αλλά και αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι η χώρα μας με εξαίρεση τη φετινή συμμετοχή έβλεπε με αυτό το είδος μουσικής τις τελευταίες θέσεις βλέπω και φέτος μια εμμονή με τις μπαλάντες από υποψήφιους καλλιτέχνες όπως κλαυδια , Βερνίκος, Μόνικα ,Κούρτης απλώς το μόνο που ελπίζω το 2023 να στείλουμε ένα ωραίο ρυθμικό κομμάτι που να έχει ένα εξίσου δυναμικό αποτέλεσμα και ας αφήσουμε για λίγο τις μπαλάντες στις βόρειες χώρες που ειδικεύονται σε αυτό το είδος μουσικής.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *