Αλβανία: Το «Duje» θα παραμείνει στα αλβανικά για τη Eurovision 2023!

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το Festivali i Këngës 61 με τους Albina & Familja Kelmendi να είναι αυτοί που έλαβαν το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της Αλβανίας στον διαγωνισμό της Eurovision 2023, με το τραγούδι “Duje“.

Μιλώντας στο RTSH, η Albina προέβη σε αποκαλύψεις  για το τραγούδι «Duje» στη Eurovision 2023. Σε συνέντευξή της στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Αλβανίας, η Albina επιβεβαίωσε ότι το “Duje” θα παραμείνει στα αλβανικά, πράγμα που σημαίνει ότι η Αλβανία είναι μία από τις χώρες που επιλέγει τη δική της γλώσσα στη Eurovision κάθε χρόνο από το 2018.

Ωστόσο, μία ακόμη παράδοση της χώρας που θα συνεχιστεί και το 2023 είναι και αυτή της νέας έκδοσης του τραγουδιού (revamp) για τον διαγωνισμό όπως αποκάλυψε η ίδια.

Παρακάτω δείτε την νικητήρια εμφάνιση των Albina & Familja Kelmendi, με το τραγούδι “Duje” που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στην Eurovision 2023:

Παρακάτω παρακολουθείστε την ομάδα του Eurovisionfun να σχολιάζει τη συμμετοχή των Albina & Familja Kelmendi, με το τραγούδι “Duje” , για την Eurovision 2023.

πηγή: Eurovision Albania

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη της Αλβανίας στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2023!

1 reply
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Μπράβο στην Αλβανία που προτιμά την δίκη της γλώσσα για τον διαγωνισμό αντί για τα αγγλικά. Μακάρι να δούμε τίποτα τέτοιο κάποτε και στις ελληνικές συμμετοχές αν και με αυτά που βλέπω δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *