Βασίλης Κούρτης: ”Η συμμετοχή μου είναι πολύ δυνατή και σύγχρονη”!

Στην πρωινή εκπομπή του Star, “BREAKFAST@STAR“, παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Κούρτης, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους υποψήφιους για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μουσικές σπουδές του, στην καλλιτεχνική του πορεία, στην απόφαση του να λάβει μέρος στην Eurovision, αλλά και στην την πρόταση που κατέθεσε στην ΕΡΤ, ελπίζοντας να σηκώσει την Ελληνική σημαία στο Λίβερπουλ τον προσεχή Μάιο.

Ο ίδιος δήλωσε πολύ τυχερός που συνεργάζεται φέτος με την Dream Team, ενώ χαρακτήρισε τη συμμετοχή του πολύ δυνατή και σύγχρονη.

Τέλος, αποκάλυψε ακόμη πως ο μέντοράς του, Μάριος Φραγκούληςτον ενθάρρυνε όταν έμαθε για την επιθυμία του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Βασίλη Κούρτη:

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η πρόταση του Βασίλη Κούρτη στην ΕΡΤ περιλαμβάνει ένα τραγούδι. Πρόκειται για μία επική, φεστιβαλική μπαλάντα, που αναδεικνύει το εύρος και τις δυνατότητες της φωνής του, που φυσικά είναι και ένα από τα δυνατά σημεία της υποψηφιότητάς του. Οι στίχοι του τραγουδιού περιγράφουν την σιωπή που επέρχεται σε μία σχέση, αμέσως μετά τον χωρισμό, δημιουργώντας μία σκοτεινή ατμόσφαιρα και πληθώρα συναισθημάτων.

Θα θέλατε να δείτε τον Βασίλη Κούρτη να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Πιο πολύ τη δεδομένη στιγμή θα μου άρεσε να ξέρω τον τρόπο που θα επιλέξει η ΕΡΤ τον επόμενο εκπροσωπο μας ύστερα από την αλλαγή που έγινε στον τρόπο ψηφοφορίας στους ημιτελικούς όσο για τον καλλιτέχνη που θα μου άρεσε να μας εκπροσωπήσει από την στιγμή που δεν μπορώ να ακούσω το τραγούδι για να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα θα στηριχτώ στις δικές σας περιγραφές όπου φαίνεται ότι Κούρτης και Μαντζουκης έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φέρουν ένα καλό βαθμολογικό αποτέλεσμα για τη χώρα μας

    Απάντηση
    • Bill
      Bill says:

      Και εγώ σε αυτούς του δύο πίστευω αλλά προτιμώ Μελίσσα από Κούρτη και ας μην έχω ακούσει το τραγούδι. Δεν ξέρω αν είναι καλό να πάμε πάλι με κάτι παρόμοιο με το περσινό. Στείλαμε ένα αριστούργημα μπαλάντα όπως το Die Together, πέρσι, ε ας στείλουμε κάτι πιο ανεβαστικό φέτος είναι που είναι οι καιροί μαύροι. Αν από τι λένε όμως συμμετέχει και το κοινό με κάποιο τρόπο στη διαδικασία επιλογής νομίζω θα πάμε η με την Κλαύδια, η με την Ευαγγελία η Αντιγόνη.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *