Γεωργία: Μέλος του group “Candy” που κέρδισε την Junior Eurovision 2011, στο The Voice of Georgia!

Στον τρίτο γύρω των auditions του φετινού The Voice of Georgia , μέσω του οποίου θα επιλέξει η Γεωργία τον εκπρόσωπό της στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ κατάφερε να ξεχωρίσει νικήτρια της Junior Eurovision.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για την Iru Khechanov μέλος του παιδικού συγκροτήματος Candy όπου με το τραγούδι τους Candy Music κατάφεραν να χαρίσουν στο έθνος του Καυκάσου το δεύτερο βραβείο στην Junior Eurovision 2011.

https://www.youtube.com/watch?v=5Cs5XeJJlsQ

H Iru Khechanov ερμήνευσε το Never Enough της Loren Allred καταφέρνοντας να γυρίσουν οι τρεις από τις τέσσερις καρέκλες των κριτών.

Η Γεωργία που συμμετέχει από το 2007 στο Διαγωνισμό της  Eurovision με μόνη απουσία το 2009 έχει να βρεθεί στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης από το 2016, με τη συμμετοχή των Nika Kocharov and Young Georgian Lolitaz και το τραγούδι Midnight Gold οπού τερμάτισαν στην 20η θέση με 104 βαθμούς.

Το 2022 στο Τορίνο της Ιταλίς η  χώρα εκπροσωπήθηκε από το συγκρότημα Circus Mircus και το τραγούδι Lock Me In τερματίζοντας στην 18η και τελευταία θέση του δεύτερου ημιτελικού με 22 βαθμούς

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2023!

Πηγή: ESCUNITED

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *