Ελλάδα: Ποιος θέλετε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2023 | Ψηφίστε στο poll μας!

Στην τελική ευθεία της επιλογής του εκπροσώπου και του τραγουδιού μας στην Eurovision 2023 βρισκόμαστε πλέον. Η Επιτροπή Κοινού έχει πράξει το έργο της και πλέον μετά τις συναντήσεις της Καλλιτεχνικής Επιτροπής με τους καλλιτέχνες που θα πραγματοποιηθούν το νέο έτος, θα έχουμε την τελική ετυμηγορία. Παρακάτω μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στο poll μας στέλνοντας το δικό σας μήνυμα, για ποιον καλλιτέχνη από τους εφτά της shortlist της ΕΡΤ, θα επιθυμούσατε να δείτε ως εκπρόσωπό μας στην Eurovision 2023!

Σας υπενθυμίζουμε πως τα ονόματα των εφτά καλλιτεχνών είναι:

  • Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου
  • Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού
  • Klavdia
  • Leon of Athens
  • Melissa Mantzoukis
  • Monika
  • Victor Vernicos

Μπορείτε να ψηφίσετε στο poll μας 1 μόνο φορά, αφού υπάρχουν περιορισμοί στις ip και στα cookies, ώστε να διασφαλίσουμε το πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Mε τί κριτήριο να ψηφίσουμε? Εγώ από αυτά που ακούω, κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Επίσης ο καθένας μπορεί να βγει και να πει “άκουσα το τάδε, μόνο αυτό μας πάει Τελικό” κ.ο.κ διαμορφώνοντας μια κ καλά κοινή γνώμη αλλά βασισμένη σε τι? Προσωπικά γούστα, αντιπάθειες?

    Απάντηση
  2. Bill
    Bill says:

    Θα χαρώ πολύ αν για δεύτερη χρονιά πάει αυτός που θέλω..Στηρίζω την Melissa από το καλοκαίρι που μας την γνωρίσατε και εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω από τις εμφανίσεις στο γερμανικό idol και ομολογουμένως έχει όλο το πακέτο για τον διαγωνισμό. Μακάρι να είναι η διάδοχος της Αμάντα και από τι είδα σε ένα σχόλιο ένα Dance κομμάτι ξεχώρισε και πιστεύω πως αυτό είναι σίγουρα το Liar. Ελπίζω η διαίσθηση μου να βγει αληθινή και και το 23 να παμε ακόμα πιο δυνατά με ένα ακόμα ταλαντούχο κορίτσι της ομογένειας που έχει όλα τα φόντα να γίνει μια Star. #teamelissa

    Απάντηση
  3. Παναγιώτα Ελενα Μηλιδωνηp ELENA MILIDONI
    Παναγιώτα Ελενα Μηλιδωνηp ELENA MILIDONI says:

    Είναι Άδικο να γίνεται με Αυτό το τρόπο η ψηφοφορία δεν έχουμε Ακουσει κανένα τραγούδι και ψηφίζετε λανθασμένα να Ακουσουμε να ψηφίσουμε (Αντικειμενικά) Ε τι λέτε κατά αρχάς θα έπρεπε να έχετε σε συνέντευξη όλους τους υποψήφιους ώστε να τους γνωρίσουμε και να βγάλουμε κάποιο συμπεράσματα για την συμμετοχή μας στην Γιουροβίζιον να βάλετε από όλους τους υποψήφιους ένα βίντεο κλιπ τραγούδι. Και μετά την ψηφοφορία . Τώρα η ψηφοφορία δείχνει ότι να’ναινα’ναιί

    Απάντηση
  4. Πολυδεύκης
    Πολυδεύκης says:

    Η Klavdia είναι ότι καλύτερο έχουμε βγάλει σε φωνή εδώ και 40 χρόνια (τουλάχιστον)
    Είναι ο Μέσι και ο Ρονάλντο μαζί σε τραγουδίστρια.

    Ότι και να λέτε
    Αν δεν τη στείλουμε θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει σε 2 το πολύ 3 χρόνια

    Απάντηση
  5. Παναγιώτα Ελενα Μηλιδωνηp ELENA MILIDONI
    Παναγιώτα Ελενα Μηλιδωνηp ELENA MILIDONI says:

    Είναι Άδικο να γίνεται με Αυτό το τρόπο η ψηφοφορία δεν έχουμε Ακουσει κανένα τραγούδι και ψηφίζετε λανθασμένα να Ακουσουμε να ψηφίσουμε (Αντικειμενικά) Ε τι λέτε κατά αρχάς θα έπρεπε να έχετε σε συνέντευξη όλους τους υποψήφιους ώστε να τους γνωρίσουμε και να βγάλουμε κάποιο συμπεράσματα για την συμμετοχή μας στην Γιουροβίζιον να βάλετε από όλους τους υποψήφιους ένα βίντεο κλιπ τραγούδι. Και μετά την ψηφοφορία . Τώρα η ψηφοφορία δείχνει ότι να’ναι

    Απάντηση
  6. Panos
    Panos says:

    Ακόμα είναι πολύ νωρίς αλλά στα στοιχήματα έχουμε πέσει σχεδόν 2 θέσεις κ οι αποδόσεις ανεβαίνουν.. μάλλον το αντίκτυπο από τα τραγούδια δεν ήταν κ πολύ θετικό.

    Απάντηση
  7. Antonis Bitsakis
    Antonis Bitsakis says:

    Σε τετοια νεαρη ηλικια Ο Βικτορας Βερνικος θα ηταν ο καταλληλότερος υποψήφιος για να παει στην Eurovision καθως και εχει την καλυτερη φωνη, μικρη ηλικια που τραβαει τα βλεμματα και για να κερδισει ενα τραγουδι πρεπει να εχει σκοπο. Το τραγουδι που ερμηνεύει ο μικρος σε ηλικια αλλα μεγαλος σε ψυχή, καλλιτέχνης ειναι μια ιστορία που μπορει να συγκινηση και να κερδισει τους παντες.
    Αν θελουμε να φτασουμε μακρια, ψηφίζουμε ολοι Βικτορ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *