Εσθονία: Συνέντευξη με τη SISSI | Το Lighthouse και το Eesti Laul 2023!

Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στον φετινό εθνικό τελικό της Εσθονίας, Eesti Laul 2023, η SISSI μίλησε αποκλειστικά στο EurovisionFun και στους Απόστολο Μπογιάννο και Αποστόλη Ματάμη.

Η SISSI είναι μεταξύ μία εκ των φιναλίστ του φετινού Eesti Laul και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη χώρα της στη Eurovision 2023 με το τραγούδι «Lighthouse».

Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό και δηλώνει ότι της αρέσει όχι μόνο να διαγωνίζεται αλλά και να συμμετέχει σε μια τέτοια μεγάλη γιορτή της μουσικής μαζί με άλλους καλλιτέχνες. Για την απόφασή της να συμμετάσχει στον φετινό εθνικό τελικό, μας είπε:

“Φέτος ουσιαστικά δεν υπήρχαn σχέδια να συμμετέχω. Τα προηγούμενα χρόνια θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συμμετοχή για το Eesti Laul, αλλά τελικά συνεργάστηκα με έναν νέο παραγωγό που άκουσε το τραγούδι μου “Lighthouse” και το ερωτεύτηκε! Στην αρχή, υποτίθεται ότι θα ήταν το επόμενο single μου, αλλά αφού ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση, ήμουν σίγουρη ότι αυτό το τραγούδι είναι για τη Eurovision”.

Όπως ανέφερε η SISSI το τραγούδι της έχει τρία επίπεδα και λειτουργεί ως θεραπεία για εκείνη. Είναι ένα πολύ προσωπικό τραγούδι για εκείνη και το έγραψε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν δεν μπορούσε καν να σκεφτεί να γράψει κάποιο τραγούδι.

Πριν λίγους μήνες, δύο μέλη της οικογένειάς της πνίγηκαν και γι’ αυτό το νερό παίζει μεγάλο ρόλο και στο μουσικό της βίντεο.

“Το τραγούδι μου είναι για τη θλίψη μιας χαμένης αγάπης είτε για ένα άτομο που δεν θα επιστρέψει ποτέ! Μέσα από αυτό το τραγούδι έφτασα έξω από τα δικά μου συναισθήματα, και όλο το χάος και οτιδήποτε όμορφο έρχεται στη ζωή μου. Στόχος μου είναι να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους!”.

Ερωτηθείσα για τα σχέδια της σκηνικής της εμφάνισης στο Eesti Laul, η SISSI είπε:

“Αυτή τη φορά θα είμαι πιο ελεύθερη στη σκηνή! Η αδερφή μου και η μητέρα μου θα είναι υπεύθυνες για τη χορογραφία και θα δουλέψουμε στις γωνίες των πλάνων, αλλά δεν θα ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνω στη σκηνή!”.

Οι αγαπημένες της συμμετοχές από την Εσθονία είναι το Kuula του Ott Lepland από το 2012, αλλά επίσης δίνει μια φωνή σε τραγούδια που κατέληξαν στη δεύτερη ή τρίτη θέση στον εθνικό τελικό της Εσθονίας. Γενικά, οι αγαπημένες της συμμετοχές στη Eurovision είναι η Πορτογαλία 2017, η Σουηδία 2013 και το 2012.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η SISSI μας πρόσφερε ένα μέρος από το τραγούδι της acapella.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη στη SISSI στο παρακάτω βίντεο:

Ακούστε το “Lighthouse” της SISSI για το Eesti Laul 2023:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *