Ηνωμένο Βασίλειο: Το BBC έτοιμο να αναλάβει την διοργάνωση και για την Eurovision 2024!

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Euro Trip, βρέθηκε καλεσμένος ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2023, Andrew Cartmell.

Ο παραγωγός του φετινού διαγωνισμού, μίλησε για τις προετοιμασίες της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα τον Μάιο στο Λίβερπουλ, τα σχέδια για την επιλογή της επόμενης συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και την πρόθεση να αναλάβουν ξανά την διοργάνωση και για το 2024.

”Τώρα βρισκόμαστε στην παραγωγή των τριών ζωντανών παραστάσεων. Το πιο σημαντικό – ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα – είναι η ποιότητα της παράστασης και του τραγουδιού.

Φυσικά θα θέλαμε να τα πάμε καλά. Θα ήταν καταπληκτικό να βρισκόμαστε είτε στη δεκάδα, είτε στην πεντάδα, γιατί να μην κερδίσουμε κιόλας; Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε χρόνο. Πρέπει να πάμε μέσα θέλοντας να κερδίσουμε. Κανείς δεν λέει: «Μην το κερδίσεις, δεν μπορείς να το φιλοξενήσεις δύο φορές»”. 

Ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ και πιο συγκεκριμένα στην M&S Bank Arena.

Ο πρώτος Ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Μαΐου, ο δεύτερος Ημιτελικός Πέμπτη 11 Μαΐου και ο Μεγάλος Τελικός το Σάββατο 13 Μαΐου 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurotrippodcast.com

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Ναι καλά αφήστε τους να ονειρευονται..τους έκατσε μια φορά ένα αδικαιολόγητο hype με ενα μετριοτατο τραγουδι του συρμου και νομιζουν οτι καθε χρονο θα ναι του Αη Γιαννιου…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *