Ιταλία: Τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή του Sanremo 2023!

Το 73ο Φεστιβάλ τραγουδιού του Sanremo μπορεί να απέχει ακόμα αρκετά, αφού θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, αυτό δεν εμποδίζει όμως τις εταιρείες στοιχημάτων, λίγο μετά την ανακοίνωση των διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών, να δίνουν τις πρώτες αποδόσεις για τον νικητή, που πιθανότατα θα είναι και ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2023.

Επικρατέστερος για την πρώτη θέση φαίνεται να είναι ο Ultimo που ήταν φαβορί και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη του Sanremo 2019. Τότε μάλιστα είχε κατακτήσει στην τελική φάση του φεστιβάλ την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστό 49%, έναντι του μόλις 21% που είχε συγκεντρώσει ο Mahmood, ο οποίος όμως εξασφάλισε τη νίκη χάρη στη στήριξη των κριτικών επιτροπών.

Με μικρή διαφορά ακολουθεί ο ιδιαίτερα δημοφιλής Marco Mengoni, νικητής του Sanremo και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2013, ενώ στη συνέχεια βρίσκουμε την θρύλο της Ιταλικής μουσικής σκηνής, Giorgia, και τις αγαπημένες των fans, Elodie και Madame.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχήματα:

Φυσικά όλα τα παραπάνω θα ανατραπούν, μόλις οι δημοσιογράφοι ακούσουν αποκλειστικά τα υποψήφια τραγούδια και γράψουν την κριτική τους.

Για την ακτινογραφία των υποψηφίων στο Sanremo 2023 μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο.

Υπενθυμίζουμε πως το Festival di Sanremo 2023 θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, εκτός από τους παραπάνω καλλιτέχνες, οι έξι πρώτοι βαθμολογικά καλλιτέχνες στην κατάταξη του Sanremo Giovani, το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου, θα κερδίσουν επίσης από μια θέση ανάμεσα στους Big του Festival di Sanremo το Φεβρουάριο.

Οι περσινοί νικητές του Festival di Sanremo και εκπρόσωποι της Ιταλίας στην Eurovision 2022 ήταν οι Mahmood & Blanco με το τραγούδι “Brividi” oι οποίοι κατάφεραν να φέρουν την χώρα τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τοπ 10 της βαθμολογίας του Μεγάλου Τελικού, τερματίζοντας στην 6η θέση:

Ποιος/α πιστεύετε πως θα διαδεχτεί τους Mahmood & Blanco στην εκπροσώπηση της Ιταλίας στο Liverpool το 2023; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2023 και την ιταλική συμμετοχή!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *