Κροατία: Επιλέχθηκαν οι συμμετέχοντες για το Dora 2023!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κροατίας, HRT, επιβεβαίωσε πως οι συμμετέχοντες για το Dora 2023 έχουν επιλεχθεί. Εφόσον η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα, μια επιτροπή αξιολόγησε τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν και επέλεξε τις 28 καλύτερες προτάσεις.

Επίσης, το HRT τόνισε πως η λίστα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί όχι νωρίτερα από τις 5 Δεκεμβρίου. Μέσα στα ονόματα που υπέβαλλαν προτάσεις, εντοπίστηκαν και τρεις επιστροφές:

  • Damir Kedžo – Eurovision 2020
  • Igor Cukrov – Eurovision 2009
  • Daniel Popović – Eurovision 1983

Υπενθυμίζουμε ότι το Dora 2023 θα πραγματοποιηθεί με ημιτελικούς και έναν τελικό. Επί πέντε εβδομάδες θα γίνονται προωθητικές ενέργειες μέχρι να ξεκινήσουν τα live shows του εθνικού τελικού, ενώ ο τελικός του Dora 2023, αναμένεται να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, στην Opatija.

Φέτος η Κροατία, εκπροσωπήθηκε από την Mia Dimšić και το τραγούδι “Guilty Pleasure, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, τερματίζοντας στην 11η θέση για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Θα καταφέρει η Κροατία να σπάσει την κατάρα της 11η θέσης αυτή τη φορά; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: Slobodna Dalmacija

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *