Κων/νος Ζούλας: “Του χρόνου θα πραγματοποιήσουμε κάτι μεγαλύτερο από έναν εθνικό τελικό”!

Όλη η Eurovision Bubble ασχολείται πλέον με τα ονόματα των καλλιτεχνών που συνεχίζουν να διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023. Αυτό όμως που έχει επίσης μεγάλη σημασία, είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, στα 70 μέλη της Επιτροπής Κοινού που προσήλθαν νωρίτερα στο Ραδιομέγαρο για να ακροαστούν τα υποψήφια τραγούδια και να τα βαθμολογήσουν. Ο Κωνσταντίνος Ζούλας αποκάλυψε πως για το 2024 η ΕΡΤ ετοιμάζει κάτι πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από έναν εθνικό τελικό!

Η όρεξη και η διάθεση της ΕΡΤ φαίνεται πως έχει ανοίξει για τα καλά, μετά και τα πολύ θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών. Έτσι, μετά το άνοιγμα των διαδικασιών φέτος, η ΕΡΤ προσανατολίζεται για την επόμενη χρονιά στην πραγματοποίηση ενός μεγάλο σόου για την επιλογή της συμμετοχής μας, με διαγωνιστική διαδικασία και πιθανόν όπως αντιλαμβανόμαστε όχι μίας βραδιάς.

Φυσικά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μεσολαβούν οι εθνικές εκλογές και μία τυχόν αλλαγή κυβέρνησης θα σημαίνει και αλλαγή διοίκησης στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για το project Eurovision.

Εμείς από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε τα σχέδια της ΕΡΤ να μετουσιωθούν σε πράξεις, διοργανώνοντας τόσο πετυχημένες και άρτιες διαδικασίες όπως η σημερινή!

Μην χάσετε το live μας στις 20.00 όπου θα συζητήσουμε όλες τις σημερινές εξελίξεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ας στείλουμε φέτος Μελίσα ή Κλαυδία που με βάση τα όσα λεγόντουσαν/ λέγονται είναι από τις πιο δυνατές συμμετοχές από αυτές που έμειναν και ας γλιτώσουμε την αταλαντη Μόνικα και βλέπουμε για του χρόνου! Θετικότατη πάντως δήλωση που αφενός θα τραβήξει και άλλους καλλιτέχνες και αφετέρου θα δοθεί και στο ευρύ κοινό λόγος, σε αντίθεση με το φετινό σύστημα που αναλογικα 70 από τους 3000 είναι αστείο….

    Απάντηση
  2. EscSolution
    EscSolution says:

    Μπράβο έτσι θέλουμε. 2 με 3 βραδιές ώστε να ακούμε πολύ μουσική και να ανεβαίνει και το ενδιαφέρον για το φεστιβάλ.

    Υγ: Σήμερα έκαναν rapid test και μετά ανακοίνωσαν πως 65 είναι αυτοί που θα ψηφίσουν. Μάλλον οι 5 πιάστηκαν θετικοί. Ξέρει κανείς πότε θα ξαναγίνει η διαδικασία για 5 ακόμα άτομα ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 70?

    Απάντηση
  3. JustVoted
    JustVoted says:

    επειδή συμμετείχα στην σημερινή ψηφοφορία ο κ.Ζούλας πρέπει να καταλάβει ότι το σημαντικότερο δεν είναι το ποια θα είναι η διαδικασία αλλά ποια θα είναι τα τραγούδια.
    Η Σουηδία, και όλες οι άλλες χώρες που κάνουν αντίστοιχα φεστιβάλ, έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα που τα στήνει, που βρίσκει καλά τραγούδια.
    Σε εμάς , όλοι όσοι μίλησα συμφωνήσαμε ότι από τα 7 τραγούδια το ένα ήταν πολύ καλό, τα 2 ήταν μέτρια και τα 4 ήταν αισχρά.
    Στην Σουηδία έχουν τον Bjorkman, που εμπνέει εμπιστοσύνη και χτίζει το φεστιβάλ.
    Έχουν την Σάσα , που κάνει την σκηνική παρουσία και οι καλλιτέχνες της έχουν εμπιστοσύνη.
    Άρα αν θέλει ο κ.Ζούλας να κάνει κάτι τέτοιο να βρει μια δυνατή ομάδα να το στήσει σωστά, και όχι τον Παπαδημητρίου και τους άλλους 100 χρονών που έχει για επιτροπή.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      συμφωνώ σε όλα όσα παραθέτεις. διαφωνώ μόνο με την κατάληξη σου. ΝΑΙ να βρει ο Ζούλιας συντελεστές για όλα τα παραπάνω. Η επιτροπή τί το κακό έχει? μας ενδιαφέρει να επιτελεί σωστά το καθήκον της κ αυτό είναι να κρίνει και όχι να στήνει 😉

      Απάντηση
  4. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Ανανέωση και στην σκηνική παρουσίαση να μπει νέο αίμα. Ο Φωκάς επαναλαμβάνεται.

    Εθνικός τελικός με την συμμετοχή του κοινού, όχι του 0,0007% του κοινού.

    Στην τελική δίνεις που δίνεις λεφτά ρε ΕΡΤ, κάν’ το σωστά να πιανουν και τόπο.

    Με διαφορετικά και πολλά τραγούδια. Και επιτέλους όχι άλλο σκηνοθετημένο στήσιμο για επιλογή.

    Όλοι καταλαβαίνουμε τι παιχνίδι παίζεται

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Πως ακριβώς επαναλαμβάνεται ο Φωκας όταν στο This is Love, στο Last Dance και στο Die Together εδωσε 3 μοναδικα και πρωτοτυπα κονσεπτ? Νερο στο πρωτο (με πολυ εντυπωσιακο σκηνικο αποτελεσμα παρα το κακο τραγουδι), green screens στο δευτερο για πρωτη φορα στο διαγωνισμο και εικαστικη γλυπτικη παρεμβαση επι σκηνης στο τριτο που δεν εμοιαζε με τιποτα που εχει ξανακανει ειτε ο ιδιος ειτε οποιοσδηποτε αλλος στον διαγωνισμο? Μη λεμε ο,τι θελουμε..

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *