Μακράν στην πρώτη θέση το Eurovisionfun και τον Νοέμβριο!

Το similarweb ανακοίνωσε τα επίσημα στατιστικά επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων για τον μήνα Νοέμβριο! Σύμφωνα με αυτά το Eurovisionfun τον προηγούμενο μήνα παρέμεινε με διαφορά στην πρώτη θέση του εγχώριου ανταγωνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ είναι πλέον και η τέταρτη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα της Eurovision σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Αναλυτικότερα το Eurovisionfun τον Νοέμβριο είχε 83.600 επισκέπτες, όταν ο ogaegreece είχε μόλις 29.700 και ο infegreece να συνεχίζει για πολλοστό μήνα να μην ανιχνεύεται. Το παραπάνω σημαίνει πως το site μας συγκεντρώνει υπερπολλαπλάσιους αναγνώστες, από ότι οι δύο άλλες ελληνόφωνες ιστοσελίδες του διαγωνισμού μαζί.

Το Eurovisionfun βρίσκεται στην νο. 422.824 στην παγκόσμια κατάταξη, με τον ogaegreece να είναι στο 1.305.503 και το infegreece στο 6.320.191.

Στην Ελλάδα το Eurovisionfun είναι στην θέση νο. 7.947, ο ogaegreece στο νο. 11.849 και το infegreece στο νο. 72.103.

Από την αρχή της χρονιάς, η αγάπη και η προτίμηση σας είναι εμφατική. Αυτό είναι εξάλλου και το μοναδικό μας κίνητρο για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτεροι. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα συνεχίζετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, με επίκεντρο εννοείται την ελληνική συμμετοχή. Από τα social media μας απολαμβάνετε επιπλέον πλούσιο υλικό, ενώ μέσα από το κανάλι μας στο YouTube που τόσο αγαπήσατε θα σας κρατήσουμε καλή συντροφιά, ενώ θα σχολιάζουμε μαζί και όλες τις εξελίξεις.

Ο επόμενος μήνας θα είναι σημαντικός, ιδιαιτέρως για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στο διαγωνισμό κάτι που όπως γνωρίζετε τόσα χρόνια, το Eurovisionfun  παρακολουθεί στενά και σας αποκαλύπτει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες, για τις διαδικασίες επιλογής της ΕΡΤ! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται…

Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply
  1. Kyr
    Kyr says:

    Συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε για την έγκαιρη για έγκυρη ενημέρωση, συνεχίστε έτσι… Παίζετε χωρίς αντίπαλο! Καλή βδομάδα σε όλους τους αναγνώστες

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *