Ουκρανία: Η αρχηγός αποστολής της χώρας δηλώνει ότι επιθυμούν να κερδίσουν την Eurovision 2023!

Το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας, για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, με νικητές το συγκρότημα TVORCHI, και το τραγούδι “Heart of Steel”.

Μετά την ολοκλήρωση του εθνικού τελικού, η αρχηγός αποστολής της χώρας στον διαγωνισμό, Oksana Skybinska, μίλησε για την νίκη των TVORCHI, αλλά και την Eurovision 2023.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι εργάστηκαν όλοι σκληρά για την πραγματοποίηση του Vidbir 2023, κάτω από συνθήκες σκληρού πολέμου, ενώ είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, δήλωσε χαρούμενη που η Ουκρανία θα εκπροσωπηθεί φέτος, από ένα τραγούδι που ανήκει σε δυτικά ακούσματα, ενώ ξέφυγαν από την έθνικ συνταγή των τελευταίων ετών.

«Το κυριότερο είναι το τραγούδι να είναι πρωτότυπο, υψηλής ποιότητας και να αντικατοπτρίζει την τρέχουσα κατάσταση της ουκρανικής μουσικής σκηνής».

Σύμφωνα με την επικεφαλής της ουκρανικής αποστολής, το επόμενο στάδιο θα είναι η υπογραφή της σύμβασης με τους νικητές, ενώ θα ξεκινήσουν και οι προετοιμασίες για την εμφάνιση του συγκροτήματος στη σκηνή της Eurovision 2023.

Τέλος σχολίασε και το γεγονός ότι η Ουκρανία βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις πρώτες θέσεις των στοιχηματικών εταιρειών, λέγοντας:

«Φυσικά, πηγαίνοντας στον διαγωνισμό, θέλουμε να κερδίσουμε. Παλεύουμε για την πρώτη θέση, γιατί πάντα υπάρχει ένας νέος καλλιτέχνης που περνάει νέα μηνύματα, δείχνει τη δουλειά του, τις ελπίδες του στο τραγούδι. Επομένως, δεν μπορεί να μην ειπωθεί ότι αν η Ουκρανία κέρδισε πέρυσι, δεν μπορεί να το κάνει ξανά.

Ωστόσο, πρόκειται για έναν διαγωνισμό και είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στοιχηματικές εταιρίες. Φυσικά, ο στόχος είναι το υψηλότερο αποτέλεσμα.

Η Eurovision 2023 θα είναι πολύ ιδιαίτερη και μοναδική. Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιος διαγωνισμός, μια χώρα να διεξάγει τον διαγωνισμό, για λογαριασμό μιας άλλης. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε ενεργά για την παρουσία και την προβολή της Ουκρανίας σε διάφορες πτυχές του ανταγωνισμού».

Παρακάτω παρακολουθείστε την ομάδα του Eurovisionfun να σχολιάζει τη συμμετοχή των TVORCHI, με το τραγούδι “Heart of Steel”, για την Eurovision 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: corp.suspilne.media

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *