Σερβία: Ρεκόρ με περισσότερα από 900 τραγούδια για το Pesma Evrovizije 2023!

Μέχρι και εχθές, η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, RTS, υποδεχόταν τις προτάσεις για τον φετινό εθνικό τελικό της χώρας όσον αφορά την επιλογή για την Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Από τις αρχές Σεπτέμβρη είχε ανακοινωθεί η διεξαγωγή εθνικού τελικού (Pesma Evrovizije) για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2023.

Με την ίδια διαδικασία που ακολούθησε και για τον περσινό διαγωνισμό, η σερβική δημόσια τηλεόραση ξεκίνησε την αναζήτησή της για τον διάδοχο της Konstrakta. Παρά τα προγνωστικά που ήθελαν νικήτρια του Pesma Evrovizije 2022 την Sara Jo ή την Zorja, τελικά η άγνωστη Konstrakta, με το αντισυμβατικό τραγούδι της, με τους περίεργους στίχους … κέρδισε κατά κράτος τους ανταγωνιστές της και ταξίδεψε στο Τορινό, κατακτώντας εκεί μάλιστα την πέμπτη θέση!

Έπειτα και από την επιτυχία αυτή, το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο Pesma Evrovizije 2023 αποδείχθηκε μεγάλο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Kurir, ηλεκτρονικής ενημερωτικής εφημερίδας της Σερβίας, έχουν ληφθεί περισσότερες από 900 αιτήσεις για το PZE 2023, κάτι που αποτελεί απόλυτο ρεκόρ μέχρι στιγμής όσον αφορά τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Με το πέρας των υποβολών, η κλειθίσα επιτροπή θα ακούσει όλες τις συμμετοχές, οπότε μέχρι το τέλος του έτους θα γνωρίζουμε τους συμμετέχοντες στον ερχόμενο εθνικό τελικό της χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: Kurir

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *