Σλοβενία: Οι Joker Out! ηχογράφησαν το τραγούδι τους για την Eurovision 2023!

Η Σλοβενία ήταν η τέταρτη χώρα που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπό της για τη Eurovision 2023. Το ποπ/ροκ συγκρότημα Joker Out! επιλέχθηκε εσωτερικά από τη δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας RTVSLO, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη, καθώς η χώρα έχει επιλέξει τις συμμετοχές της στην Eurovision μέσω εθνικών τελικών, εκτός από μία φορά.

Οι Joker Out! αποτελούνται από τους Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček και Martin Jurkovič . Από το 2016 όπου και σχηματίστηκαν ως συγκρότημα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα singles και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ. Το συγκρότημα Joker Out! είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην Σλοβενία τα τελευταία χρόνια. Το 2020 κέρδισαν το βραβείο για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη και το 2021 για τον καλλιτέχνη της χρονιάς! Όλες οι συναυλίες τους είναι sold out, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα single στα σερβικά, με στόχο να απευθυνθούν σε μια ευρύτερη αγορά στην περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την ηχογράφηση της συμμετοχής του στη Eurovision. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Αμβούργο στο Cloud Hills Studio. Οι στίχοι θα είναι στα Σλοβενικά ενώ η συμμετοχή τους θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου 2023.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joker Out (@joker_out_official)

Πιστεύετε πως οι Joker Out! θα έχουν ένα καλό τραγούδι για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό; Γράψτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *