Βέλγιο: Οι καλλιτέχνες θα αποφασίσουν με ποιο τραγούδι θα διαγωνιστούν στο Eurosong 2023!

Λιγότερο ένα μήνα πριν το Eurosong 2023, τον εθνικό τελικού του Βελγίου για την επιλογή του εκπροσώπου για τη φετινή Eurovision, το VRT ανακοίνωσε πως οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θα επιλέξουν ποιο εκ των δύο τραγουδιών θα ερμηνεύσουν.

Την εβδομάδα πριν από το Eurosong, καθημερινά ο κάθε καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τα δύο τραγούδια σε μια απομακρυσμένη περιοχή, το Τουρνάι του Βελγίου, σε ένα κοινό Βέλγων καλλιτεχνών και, ύστερα, θα επιλέξει με ποιο θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό.

Ο παρουσιαστής του Eurosong και σχολιαστής του Βελγίου στην Eurovision, δήλωσε:

“Έχουμε δημιουργήσει ένα club από καλλιτέχνες. Ο κάθε καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τα δύο του τραγούδια σε άλλους τραγουδιστές. Έπειτα, το σύνολο των καλλιτεχνών αυτών θα συμβουλεύσει τον τραγουδιστή ποιο εκ των δύο είναι καταλληλότερο για τον εθνικό τελικό. Είναι στην ευχέρεια του καλλιτέχνη άμα θα ακούσει τις συμβουλές τους ή αν θα επιλέξει ο ίδιος.

Οι καλλιτέχνες με την επιλογή τους πρέπει να αντιληφθούν ότι μπορεί να χαρίσουν σε κάποιον άλλον την νίκη, πράγμα όχι τόσο προφανές σε έναν τέτοιο διαγωνισμό”

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός του Eurosong 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου στο Paleis 12 / Palais 12 στις Βρυξέλλες. Μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό απόσπασμα των τραγουδιών εδώ.

Μετά την 19η θέση του Jeremie Makiese το Βέλγιο επιθυμεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος ώστε να ξαναβρεθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με τελευταία τους συμμετοχή να το καταφέρνει αυτό, αυτή του 2017 με το “City Lights“. Μπορείτε να θυμηθείτε το περσινό “Miss You” της χώρας παρακάτω:

Ποιο από τα υποψήφια τραγούδια σας έχει κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον; Γράψτε μας στα σχόλια!

Πηγή: Eurovoix

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *