Ελλάδα: Ακούστε την διασκευή του “Christmas Is All Around” από την Μόνικα

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει και πολλοί καλλιτέχνες ανα τον κόσμο κυκλοφορούν νέα ή διασκευασμένα εορταστικά κομμάτια.

Μεταξύ αυτών, η Μόνικα κυκλοφόρησε πριν από λίγο τη δική της διασκευή στο τραγούδι “Christmas Is All Around” του Billy Mack.

Η Μόνικα αποτελεί και μία από τις εκπλήξηεις της φετινής διαδικασίας της ΕΡΤ καθώς ήδη από τον Οκτώβριο η υποψηφιότητα της φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα στις 106 συμμετοχές για την Eurovision 2023. Η τραγουδίστρια η οποία σημείωσε πριν από δέκα χρόνια, επιτυχία τόσο σε Ελλάδα αλλά και σε εξωτερικό, με αμέτρητες συνεργασίες με πολλούς αστέρες του Χόλυγουντ, αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών. Άγνωστο παραμένει αν η Μόνικα με ποιους θα συνεργαστεί, στην περίπτωση φυσικά που αυτή επιλεγεί για τον διαγωνισμό. Το πιο πιθανό βέβαια είναι μουσικά να κινηθεί στο γνώριμο ύφος της.

Ακούστε το “Christmas Is All Around” στο video που ακολουθεί:

Ποια είναι η Μόνικα;

Η Μόνικα Χριστοδούλου γνωστή ως Μόνικα ή Monika, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Τραγουδάει και παίζει πιάνο, κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν και τύμπανα.

Το πρώτο άλμπουμ της “Avatar” κυκλοφόρησε το 2008 και το δεύτερο “Exit” ακολούθησε το 2010. Και τα δύο άλμπουμ έγιναν πλατινένια. Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες σε σημαντικούς χώρους όπως το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το Θέατρο Βράχων, το Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς και το ARK Festival της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2010 και 2011 – τη δεύτερη χρονιά ως headliner). Τα δύο άλμπουμ της γνώρισαν μεγάλη κριτική και εμπορική αποδοχή, με την πλειοψηφία των ελληνικών μέσων να την ανακηρύσσουν τη νέα ελπίδα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Θα θέλατε να δείτε την Μόνικα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *