Ελλάδα: Δείτε την εμφάνιση του Victor Vernicos στο “Ένα τραγούδι ακόμα”!

Ο Victor Vernicos, ο μικρότερος καλλιτέχνης που κατέθεσε συμμετοχή στην ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision 2023 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ένα τραγούδι ακόμα” του Open με παρουσιαστή τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο 16χρονος τραγουδιστής τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά στην ελληνική τηλεόραση κάτι που όπως γράφει σε δημοσίευση στο προφίλ του στο Instagram ήταν θέμα…τύχης!

Συγκεκριμένα, βρισκόμενος στα studio του Mad για να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Talk To Mad, που παρουσιάζουν οι Dat Lilly και Αλέξης Μαρκάζος, ο Γιώργος Θεοφάνους πέρασε τυχαία έξω απο το στούντιο της εκπομπής την ώρα που ο Victor έκανε πρόβα. Λίγη ώρα αργότερα, του πρότεινε να τραγουδήσει το Hallelujah στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει στο Open, η οποία γυρίζεται σε διπλανό πλατό.

Μέσα σε λίγες ώρες λοιπόν, ο βενιαμίν της φετινής διαδικασίας της ΕΡΤ βρέθηκε να ερμηνεύει ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια και μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του στο βίντεο που ακολουθεί:

Πως σας φάνηκε η εμφάνιση του Victor Vernicos; Πείτε μας στα σχόλια!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Χρόνια πολλά σε όλους!

    Όσον αφορά τον μικρό, θα τολμήσω να πω αυτό που δε θα τολμήσει κανένας άλλος….

    Μέτριος φωνητικά, αδιάφορος σκηνικά και εμφανισιακά και γενικότερα υπάρχουν δεκάδες τέτοια άτομα, ακόμα και σαν καλλιτέχνες του δρόμου.

    Αυτό που με “εξοργίζει”, είναι η προώθηση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ λόγω ονόματος και της οικογένειας που κρύβεται πίσω…

    Και εξαιτίας αυτού, πιστεύω, αν και δεν θέλω, ότι θα είναι ένας από τους 7….ΔΥΣΤΥΧΏΣ….

    Υ.Γ. Κάπου ένα έλεος με τα αγγλικά ονόματα… Βίκτωρα Βερνίκο τον λένε…έλεος…

    Απάντηση
  2. Κυριάκος
    Κυριάκος says:

    Στη χώρα της ανύπαρκτης μουσικής παιδείας, της καριέρας στο τραγούδι με διαβατήριο την τρέσα, το μπούστο ή το όνομα, καταλήξαμε να θεωρούμε κάτι νιαουρίσματα σαν αυτό φωνάρες -το διάβασα σε σχόλια-. Μα, με τι κριτήριο να κρίνει ο απαίδευτος ελληνάρας; Ακόμα και σε χώρες των Βαλκανίων (Αλβανία, Σερβία..) που είναι ο απόλυτος πολιτισμικός και κοινωνικός μπύθουλας σε σχέση με τη Δυτική Ευρώπη, βλέπεις ανα διαστήματα στη Γιουροβίζιον φωνές που καταπίνουν το μικρόφωνο. Μόνο εμείς αγωνιούμε με τους εκπροσώπους μας αν θα βγει ή δεν θα βγει η νότα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *