Ελλάδα: Οι πρώτες δηλώσεις της Monika για την συμμετοχή της στην Eurovision!

Η Monika είναι μια από τις τραγουδίστριες που έχει κινήσει το ενδιαφέρον τόσο των fan όσο και των κοινωνικών μέσων, ως μια από τους διεκδικητές της Ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023.

Η Monika αποτελεί και μία από τις εκπλήξεις της φετινής διαδικασίας της ΕΡΤ καθώς ήδη από τον Οκτώβριο η υποψηφιότητα της φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές που έχουν απασχολήσει αρκετά το κοινό.

Η τραγουδίστρια η οποία σημείωσε πριν από δέκα χρόνια, επιτυχία τόσο σε Ελλάδα αλλά και σε εξωτερικό έδωσε σήμερα μία συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρεται πρώτη φορά στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και τι πιστεύει για αυτόν.

Στην ερώτηση αν είναι πιθανό να την δούμε στην σκηνή της Eurovision με το γνωστό μελωδικό της ύφος, η Monika απάντησε:

Η Eurovision είναι μια μεγάλη γιορτή της μουσικής και εγώ ένας άνθρωπος που δεν τα πάω καλά με λέξεις όπως «ποτέ» ή «πάντα». Θα μπορούσε λοιπόν, να είναι ένα πιθανό σενάριο για το οποίο θα ήμουν πολύ περήφανη και χαρούμενη.

Προτού βέβαια φτάσουμε στην Eurovision 2023 τον επόμενο Μάιο, πρέπει να ευχηθούμε στην Monika καθώς σε λίγες μέρες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερό της παιδί!

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν την Monika στην σκηνή της Eurovision. Πιστεύετε πως η τραγουδίστρια έχει πιθανότητα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επόμενο διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια!

Μπορείτε επίσης να ακούσετε το τελευταίο τραγούδι της Monika, μια διασκευή του “Christmas is All Around”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: queen.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ
    • EscSolution
      EscSolution says:

      Γενικό και άστοχο σχόλιο, λες και δεν προέρχεται από πραγματικό φίλο του διαγωνισμού της Eurovision. Δηλαδή αν έχει κομμάτι σαν το “Is it true” της Ισλανδίας το 2009, θα πούμε “α δεν μαρεσει αυτή η κομματάρα επειδή κατατάσσεται στο είδος μπαλαντα”? Υπάρχει καλό τραγούδι, μέτριο τραγούδι και τραγουδάρα. Εμείς θέλουμε μια τραγουδάρα να μας εκπροσωπήσει είτε είναι χορευτικό είτε είναι πιο slow είτε είναι mid tempo.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *