Ελλάδα: Οι τίτλοι των 7 τραγουδιών της shortlist της ΕΡΤ!

Οι τίτλοι των 7 τραγουδιών που βρίσκονται στην τελική shortlist της ΕΡΤ, για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023 δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν από λίγο.

Οι τίτλοι των εφτά υποψήφιων τραγουδιών είναι οι εξής:

  • Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού – Shout Out!
  • Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου – We’re Young
  • Klavdia – Holy Water
  • Leon of Athens – Somewhere to Go
  • Melissa Mantzoukis – Liar
  • Monika – I’m Proud
  • Victor Vernicos – What They Say

Μετά από την σημερινή ψηφοφορία της Επιτροπής Κοινού η ανάδειξη του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2023 περνά στην τελική φάση. Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις της καλλιτεχνικής επιτροπής και της Διοίκησης της ΕΡΤ με τους καλλιτέχνες και τις ομάδες τους, ώστε να συζητήσουν από κοντά τα σχέδια τους για την σκηνική παρουσίαση, την προώθηση του τραγουδιού κλπ. Στην συνέχεια η καλλιτεχνική επιτροπή θα συνεδριάσει ώστε να καθορίσει με την ψήφο της το 49,4% της τελικής απόφασης. Θυμίζουμε πως το 50,6% καθορίστηκε σήμερα από την ψηφοφορία της επιτροπής κοινού.

Ποιο τραγούδι πιστεύετε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μην χάσετε το live μας στο YouTube σήμερα στις 20.00, όπου θα συζητήσουμε όλες τις σημερινές εξελίξεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: ΕΡΤ
13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Holy water- klavdia!
    liar- Melissa!
    Shout out! -Kaouri/ Maragkou
    Με τίποτα όμως η Μόνικα καπάκι μετά την Αμάντα….
    Όσο διαφάνεια και αν υπάρχει σε κάποια πράγματα, όταν κάτι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών δίνεται πολύ έδαφος -ειδικά όταν βλέπεις τη Monika στους finalist και δεδομένου των σχέσεων που έχει. Κρίμα πραγματικά…
    Δημοκρατία στην όλη επιλογή -με το γάντι βεβαίως βεβαίως για να ευνοηθούν ορισμένοι. Οριακά λίγο καλύτερα από την εποχή του Τσακνή. Κρίμα.

    Απάντηση
  2. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Όλα τα τραγούδια στην τελική φάση με αγγλικό στίχο; Είναι δυνατόν;

    Τα ίδια Παντελάκη μου και κάποια αδιάφορη αγγλο-ποπ απομίμηση για ακόμα μια χρονιά.

    Απάντηση
  3. tbww
    tbww says:

    H Monika επρόκειτο να κυκλοφορήσει το νεο της άλμπουμ “I’m proud” το περασμενο Φθινόπωρο. Τελικά η κυκλοφορία δεν έγινε, προφανως λόγω Eurovision και το υποψήφιο κομμάτι είναι το title track του international album της!

    Απάντηση
  4. Music -Man
    Music -Man says:

    Εκτός ο Κούρτης με την Dream team; Τι λες; Να κάτι που δεν περίμενα…Κατι μου κάνουν η klavdia και ο Lean of Athens. Πιστεύω ότι φέτος που θα αποφασίσει μόνο το κοινό στους ημιτελικούς, θα δούμε πιο χορευτικά τραγούδια να περνούν τελικο….Καλη επιτυχία σε όλους.

    Απάντηση
  5. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Aν κρίνω από τα σχόλια αυτών που τα άκουσαν, μάλλον δεν είχαμε και τόσο δυνατό line-up ή η ΕΡΤ επέλεξε τα λάθος 7 από τα λίγα (αν αναλογιστείς ότι 100 τραγούδια συναντάς και σε προκριματικές διαδικασίες μικρότερων χωρών)

    Απάντηση
  6. Μαριος
    Μαριος says:

    Για μια ακόμα φορά θα στείλουν ότι θέλουν εκείνοι τη ασχολείστε… Αν συνεχίσουν να επιλέγουν τραγούδια για την εκπροσώπηση της χώρας μας με αυτές τις διαδικασίες μην τους φανεί περίεργο αν το κοινό χάσει και άλλο το ενδιαφέρον του για το προϊόν. Κρίμα…

    Απάντηση
  7. Καλπία Ελένη
    Καλπία Ελένη says:

    Όπως είπε και ο κύριος Donnie Darko πιο πάνω εφόσον δεν έχουμε ακούσει τα τραγούδια τι να ψηφίσουμε? Επίσης καλό θα ήταν να βάλουμε λίγο και το εθνικό μας στοιχείο στην Eurovision γιατί αν θυμάστε η Eurovision ξεκίνησε σαν διαγωνισμός τραγουδιού που θα περάσει την κουλτούρα κάθε χώρας.Ας ψάξει λίγο η ΕΡΤ και να βρει ανθρώπους που να συνδυάζουν όλο αυτό χωρίς να κοιτάμε μόνο τι παίζεται στο διαδίκτυο όλη μέρα..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *