Ελλάδα: Ο Μιχάλης Ρακιντζής ερμηνεύει το S.A.G.A.P.O. 20 χρόνια μετά!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο οποίος έχει σφραγίσει τις δεκαετίες του ’80, του ’90 και των 00s με τις χρυσές επιτυχίες του και συνεχίζει να εξελίσσεται μουσικά, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο,  στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του, το περασμένο Σάββατο.

Στα πλαίσια του επεισοδίου, μεταξύ άλλων, ερμήνευσε ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια το διαχρονικό, S.A.G.A.P.O., με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα, στην Eurovision 2002.

Μπορεί το S.A.G.A.P.O., να έφτασε μόνο μέχρι την 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά παραμένει μία από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες συμμετοχές των Ελλήνων φαν και μη.

Παρακολουθείστε τον Μιχάλη Ρακιντζή να ερμηνεύει το S.A.G.A.P.O. στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Από τις χειρότερες συμμετοχές μας μπορεί, πιο αγαπημένη…ποτέ τον ποτών. Συγνώμη κιόλας. Κάκιστη, κιτς και κακοφωνη από την αρχή ως το τέλος. Ο Ρακιτζής μόνο ως συνθέτης έπρεπε να πάει. Μόνο. Και αυτό του το τραγούδι, από τα χειρότερα του, ως συνθεση. Άσχετα, αν με τα χρόνια έγινε cult. Παραμένει μια από τις χειρότερες μας συμμετοχές αν και ο Ρακιτζής μου είναι συμπαθεστατος και καλός μουσικός.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *