Ελλάδα: Ο παραλογισμός με την Καλομοίρα συνεχίζεται…

Συνέχεια είχαμε σήμερα στο θέμα Καλομοίρα και Eurovision. Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με την Φαίη Σκορδά, φιλοξενήθηκε συνέντευξη της Καλομοίρας, στην οποία ρωτήθηκε για τον υποτιθέμενο ηλικιακό ρατσισμό που δέχθηκε από τους ανθρώπους της ΕΡΤ και όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από το πάνελ της εκπομπής, την εξώθησε σε απόσυρση της συμμετοχής της από την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2022. Τι πραγματικά ειπώθηκε και γιατί κάποιοι επιμένουν να βγάζουν αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα;

Αρχικά αν δείτε προσεχτικά το βίντεο θα διαπιστώσετε πως πουθενά η Καλομοίρα δεν επιβεβαιώνει πως κάποιος άνθρωπος της ΕΡΤ της είπε πως πρέπει να αποσύρει την συμμετοχή της από την διαδικασία, επειδή είναι μεγάλη σε ηλικία. Η Καλομοίρα απλά αναφέρει πως όλο αυτό σαν τρόπος σκέψης είναι ξεπερασμένος, γενικά και αόριστα και χωρίς να κατονομάζει την ΕΡΤ. Επίσης η Καλομοίρα δεν αναφέρει πουθενά το λόγο για τον οποίο δεν κατέθεσε εν τέλει την συμμετοχή της, ενώ μέχρι τελευταία στιγμής προετοιμάζονταν για αυτό. Πως από όλα τα παραπάνω το πάνελ της εκπομπής θεωρεί πως η Καλομοίρα επιβεβαίωσε τα σενάρια που ανακυκλώνουν από χθες, ένας Θεός μονάχα ξέρει!

Προς επιβεβαίωση της αλήθειας για μία ακόμη φορά θα πούμε τα εξής:

  • Η Καλομοίρα ποτέ δεν κατέθεσε συμμετοχή ώστε να την αποσύρει.
  • Η Καλομοίρα μαζί με την ομάδα της επισκέφθηκαν το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δύο φορές πέρσι το καλοκαίρι ζητώντας ουσιαστικά απευθείας ανάθεση, κάτι στο οποίο η ΕΡΤ δεν συμφώνησε, εξού και λίγο μετά την δεύτερη συνάντησή τους έκανε δημόσιο κάλεσμα σε καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες.
  • Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη που επιμένει να αναπαράγει αυτή την ιστορία, η ΕΡΤ είχε θέμα με την ηλικία της Καλομοίρας, αλλά δεν είχε θέμα με την συνομήλική της Joanna Drigo ή τους μεγαλύτερους Ηλία Κόζα και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Οι δύο πρώτοι μάλιστα προκρίθηκαν και στην τελική πεντάδα.
  • Σύμφωνα πάλι με τον κ. Γεωργιάδη, η Καλομοίρα θα στείλει το τραγούδι της ξανά στην ΕΡΤ γιατί είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι. Η ΕΡΤ δηλαδή είχε ζήτημα το 2022 με την ηλικία της Καλομοίρας, αλλά δεν θα έχει το 2024 ή το 2025, που στο μεταξύ θα είναι και μεγαλύτερη.
  • Μέσα από άρθρο του ΟΚ το οποίο υπέγραφε ο κ. Γεωργιάδης, μάθαμε πως το φετινό φαβορί για την εκπροσώπησή μας είναι η Monika, η οποία επίσης είναι σχεδόν συνομήλικη της Καλομοίρας. Η ίδια δηλαδή επιτροπή που πέρσι είχε θέμα με την ηλικία της Καλομοίρας, φέτος δεν έχει θέμα με την ηλικία της Monika.
  • Αφού η Καλομοίρα στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που δεν κατέθεσε το κομμάτι πέρσι, γιατί δεν το έκανε φέτος;

Όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές μέσα από την ιστοσελίδα μας, ο μοναδικός λόγος που η Καλομοίρα, τελευταία κυριολεκτικά στιγμή έκανε πίσω. και ενώ ετοιμάζονταν πυρετωδώς για να υποβάλει την πρόταση της στην ΕΡΤ, ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ήθελε τον Good Job Nicky να έχει επιλεγεί ως εκπρόσωπος της χώρας μας στον διαγωνισμό, από την στιγμή που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να στείλει συμμετοχή. Όλα τα υπόλοιπα είναι αστείες δικαιολογίες, που σίγουρα δεν έχει ανάγκη η Καλομοίρα, η οποία παραμένει ιδαιτέρως αγαπητή, παρά την καλλιτεχνική της απραξία εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ηλικιακός ρατσισμός δεν υπάρχει ούτε στην ΕΡΤ, αλλά ούτε ανάμεσα στους φίλους του διαγωνισμού. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που πολλοί κάθε χρόνο διατυπώνουν τις επιθυμίες τους για την ελληνική εκπροσώπηση, αναφέροντας καλλιτέχνες ακόμα μεγαλύτερους από την Καλομοίρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Έλενα Παπαρίζου ή την Τάμτα. Το πρόβλημα με την Καλομοίρα είναι πως στο μυαλό πολλών eurofans η Καλομοίρα βλέπει την Eurovision ως έναν τρόπο επαναφοράς της στα μουσικά πράγματα. Αυτό είναι ίσως που ενοχλεί και όχι η ηλικία της.

Ποια είναι η δική σας άποψη; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Από αυτά που άκουσα στο παραπάνω βίντεο έχω να πω τα εξής:
    1ον. Ο κ.Γεωργιάδης λέει ψέμματα ότι απέσυρε την συμμετοχή της η Καλομοίρα, αφου και η ίδια στην συνέντευξή της είπε ότι ΔΕΝ κατέθεσε τα τραγούδια της. Άρα, πως κάποιος μπορεί να αποσύρει κάτι, που ποτέ δεν κατέθεσε;;;;

    2ον. Κατανοώ ότι πουλάει το “δράμα” και πρέπει να “γεμίσει” μια εκπομπή, αλλά γιατί πρέπει να ακούγονται τόσες ανακρίβειες;;

    3ον. Η επιβεβαίωση που “άκουσε” ο κ.Γεωργιάδης για το θέμα της ηλικίας της Καλομοίρας σε σχέση με την ΕΡΤ, εμείς ΔΕΝ την ακούσαμε ποτέ από το στόμα της.

    Τέλος, θα ήθελα να πω ότι όλη αυτή η ιστορία, πιο πολύ κακό κάνει στην συμπαθέστατη Καλομοίρα, παρα το αντίθετο. Προσωπικά θα ήθελα να τη ξανα δω στη σκηνή της Eurovision, αλλά με όλα αυτά που ακούγονται με “ξενερώνουν”… και πιστεύω ότι πρέπει να βάλει η ίδια μια τελεία (σε όλο αυτό το “δράμα”) και να κυνηγήσει την επόμενη της συμμετοχή, αφού το θέλει τόσο πολύ!
    Υ.Γ
    Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να της παίρνατε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και να ξεκαθάριζε μια και καλή αυτή η ιστορία. Εαν φυσικά και η Καλομοίρα θελήσει να σας μιλήσει.

    Απάντηση
  2. Chris
    Chris says:

    Μα καλά τι το ψάχνουμε… Οι άνθρωποι γιατί αγγίζουν τα θέματα eurovision? Είναι τελείως άσχετοι σε όλα. Μόνο συζήτηση να γίνεται. Και γενικά καμία σχεδόν τηλεοπτική εκπομπή τα τελευταία χρόνια δεν μας έχει πληροφορήσει ποτέ με κάτι σωστό. Ποιος ξεχνάει την πρωταπριλιάτικη εμφάνιση της Αμάντα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *