Εσθονία: Ακούστε τα τραγούδια του Eesti Laul 2023!

Η δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας, ERR, έδωσε στην δημοσιότητα πριν από λίγο τα είκοσι τραγούδια που θα διαγωνιστούν στους δύο ημιτελικούς του Eesti Laul 2023.

Οι συμμετέχοντες του Eesti Laul 2023:

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους είκοσι καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια τους για το Eesti Laul 2023 (Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια πατώντας στους τίτλους των κομματιών):

Eesti Laul 2023

Στους ημιτελικούς πέντε τραγούδια (από τα δέκα), από κάθε σόου θα επιλεγούν για να προχωρήσουν στον Μεγάλο Τελικό. Τρία τραγούδια θα επιλέξει το κοινό και δύο η κριτική επιτροπή.

Στον Μεγάλο Τελικό το σόου θα έχει δύο γύρους ψηφοφορίας. Ο πρώτος γύρος θα καθορίσει τις συμμετοχές που θα προκριθούν στον Σούπερ Τελικό, οι οποίοι καθορίζονται από το 50% της κριτικής επιτροπής και το 50% της τηλεοπτικής ψήφου. Εκεί ο Εσθονός εκπρόσωπος επιλέγεται με 100% τηλεοπτική ψηφοφορία .

Υπενθυμίζουμε πως το Eesti Laul 2023 θα πραγματοποιηθεί τις παρακάυτω ημερομηνίες:

  • Πρώτος Ημιτελικός – Πέμπτη 12 Ιανουαρίου
  • Δεύτερος Ημιτελικός – Σάββατο 14 Ιανουαρίου
  • Τελικός – Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Ο περσινός νικήτης του Eesti Laul και εκπρόσωπος της Εσθονίας στην Eurovision 2022 ήταν ο Stefan με το τραγούδι “Hope” και κατέκτησε την 13η θέση στον Μεγάλο Τελικό, ενώ παράλληλα επανέφερε την χώρα του στον τελικό, μετά από έναν αποκλεισμό το 2021:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Υπαρχουν 1 με 2 που εχουν πιθανοτητες προκρισης στο τελικο. Τα υπόλοιπα τελειως αδιαφορα. Αν καιτωρα με το νεο συστημα θεωρω πως υπαρχουν τελειως αδιαφορα που εχουν καλυτερες προοπτικες να περασουν τελικο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *