Κατερίνα Ντούσκα : Αποκλείει μία επιστροφή στην σκηνή της Eurovision!

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision του 2019 στο Τελ Αβίβ, Κατερίνα Ντούσκα, με αφορμή το musical στο οποίο συμμετέχει, το «Hedwig and the Angry Inch» στο θέατρο «Αλκυονίς» έδωσε μία μίνι συνέντευξη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Breakfast@Star»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και μία πιθανή επιστροφή της, η ίδια απάντησε:

“Δε σκέφτομαι να πάω ξανά Eurovision. Μου άνοιξε όμως πολλές ευκαιρίες και πάρα πολλές πόρτες. Με έχει διαμορφώσει σίγουρα αυτή η εμπειρία”

Το 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ η Κατερίνα Ντούσκα εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι “Better Love” όπου τερμάτισε στο Μεγάλο Τελικό στην 21η θέση με 74 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: Star.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. David
    David says:

    Η Κατερίνα Ντούσκα και η ομάδα της, παρότι ήταν η απόλυτη αγαπημένη της ΕΡΤ και των ανθρώπων της, άφησε μία άσχημη εικόνα στο τέλος. Οι συνεχείς διαφωνίες της με την Γούση, οι καυγάδες μέχρι και λίγη ώρα πριν τον τελικό και φυσικά το άσχημο αποτέλεσμα με την αντικειμενικότατα πολύ κακή εμφάνιση, κατέστρεψε την όποια θετική εικόνα. Αυτό βέβαια δεν έχει πλήξει καθόλου τον Τίμο (Leon of Athens), που χαίρει μεγάλης εκτίμησης ακόμα στην Αγία Παρασκευή, αφού είναι γενική ομολογία πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό παιδί.Προσωπική μου εκτίμηση ότι δεν θα τον δούμε στο Λίβερπουλ, μία παρόμοια διαπίστωση στα χείλη όλων όταν κυκλοφορήσει το τραγούδι του, ακριβώς όπως συνέβη πέρσι και με τον Good Job Nicky. Όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο και από τους δύο…Είναι χρονιά εκπλήξεων η φετινή για την Ελλάδα, αφού κανένα τραγούδι δεν έχει ξεχωρίσει, όπως συνέβη με το Die Together της Αμάντα. Το αποτέλεσμα του κοινού θα παίξει καθοριστικό ρόλο αλλά μην δένετε και κόμπο ότι θα μας εκπροσωπήσει αυτό που θα είναι πρώτο στην επιτροπή του κοινού. Νομίζω πως 3 τραγούδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες και δεν είναι αυτά που οι περισσότεροι φαντάζονται. Καλά Χριστούγεννα αφού ο εκπρόσωπος μας θα ανακοινωθεί μετά από χρόνια το 2023!

    Απάντηση
    • EscSolution
      EscSolution says:

      Οι καλά γνωρίζοντες πάντως λένε οτι αν όντως παίξει ρόλο το ποιος έχει καλό τραγούδι στα χέρια του, ο Παναγιώτης τσακαλακος θα έρθει πολύ κοντά στην εκπροσώπηση της Ελλάδας φέτος καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του τη συνθετική, έγραψε μια πολύ ενδιαφέρουσα και καλή σύνθεση. Υπάρχει και άλλο όνομα, σχετικά μικρού βεληνεκούς, που επίσης κατέθεσε πολύ καλό τραγούδι λένε οι καλά ενημερωμένες πήγες. Είναι από τις χρονιες εξαίρεση φέτος που τα πιο καλά κομμάτια για επιτροπές αλλά και κοινό, έρχονται από τους λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες. Πάντως τα 3-4 ονόματα που έχουν συζητηθεί πιο πολύ φέτος, φαίνεται ότι δεν έχουν συμμετοχές που μπορούν να σαρώσουν κοινό και επιτροπές. Σημαντική σημείωση: φέτος χάνουμε τη στήριξη της επιτροπής της Βουλγαρίας και δεδομένων των περίεργων σκηνικών με επιτροπές πέρσι στο β ημιτελικό, οι άτυπες συμμαχίες και συμπάθειες μεταξύ επιτροπών μπορεί να μην ισχύσουν φέτος (σσ και αυτό ισχύει από όλες και προς όλες τις χώρες). Έτσι και η χώρα μας, όπως και οι άλλες φυσικά, αν θέλει να πάει καλά, δεν μπορεί να επαναπαύεται δεδομένης και της πολύ χαμηλής συγκομιδής πόντων που παίρνει πια και στο televoting (σσ: παίρνουμε πια μόνο πόντους από γειτονικές και βαλκανικές χώρες στο televoting μόνο, δηλαδή Κύπρο και κάτι ψιλά από τους γείτονες).

      Απάντηση
      • David
        David says:

        Μάλλον δεν είναι τόσο καλά πληροφορημένος οι πηγές σου θα σου πω και καλύτερα να μην αποπροσανατολίζουμε όσους μας διαβάζουν εδώ. Ένα μόνο τραγούδι έρχεται από outsider και έχει πιθανότητες να μας εκπροσωπήσει τα άλλα δύο είναι από ονόματα που λίγο ως πολύ έχουν συζητηθεί.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *