Κλαυδία: “Το κομμάτι μου είναι μια δυναμική μπαλάντα!”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Mad και την Βενετία Καμάρα βρέθηκε η Κλαυδία, μία από τις μνηστήρες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στο The Voice, στα Mad Awards και φυσικά για την Eurovision, στην οποία αρχικά αναφέρθηκε ως “ονειρο ζωής” μιας και είναι και η ίδια Eurofan.

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε παραπάνω λεπτομέρειες για το τραγούδι και την προετοιμασία της σχετικά με το διαγωνισμό η Κλαυδία απάντησε:

“Το κομμάτι μου από την αρχή το πιστέψαμε και όλοι είπαμε πως θα μπορούσε να σταθεί στην Eurovision. Πρόκειται για μια πολύ ωραία δυναμική μπαλάντα η οποία θα έλεγα πως αγγίζει και τα όρια της μη- μπαλάντας. Μας αρέσει πολύ και είναι σε ξένο στίχο.”

Δεν έχουμε φτιάξει ακόμα το team που θα μας πλαισιώσει στο διαγωνισμό. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θέλει να είναι σίγουρη για τίποτα έτσι ώστε να μην απογοητευτώ. Έχω ακόμα στο νου μου ότι μπορεί να μην πάω, μπορεί βέβαια και να πάω. Δεν μου αρέσει να κάνω πλάνα, να διαλέξω με ποιόν θα πάμε δηλαδή, δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε.”

Τέλος, αναφέρθηκε και στους δύο φόβους που έχει σε περίπτωση που ανέβει στην σκηνή του σταδίου στο Λίβερπουλ.

“Την Eurovision τη φαντάζομαι πολλά χρόνια και ανατριχιάζω μόνο και μόνο που το σκέφτομαι, φαντάσου να είμαι και εκεί. Φοβάμαι μην αγχωθώ, βέβαια θα είναι παραγωγικό άγχος. Εύχομαι να έχω καλό ήχο όταν τραγουδάω και επειδή είναι μια τόσο μεγάλη διοργάνωση ελπίζω να με ακούω καλά την ώρα που θα βγω στην σκήνη.”

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κλαυδία παρακάτω και φυσικά να διαβάσετε περισσότερα για το τραγούδι της και την ίδια στη συνέντευξη που έδωσε εδώ, στο EurovisionFun!

Θα θέλατε να σηκώσει η Κλαυδία την Ελληνική σημαία στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *