Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου: “Το τραγούδι μου είναι ένας ύμνος για τη χαρά της ζωής!” | Συνέντευξη |

H Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου αποτελεί μία ακόμη υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023 και είχαμε την χαρά να την φιλοξενήσουμε αποκλειστικά στο κανάλι μας στο YouTube, σε μία συνέντευξη με τον Ματάμη Αποστόλη.

Η νεαρή τραγουδοποιός ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας Final Touch (label της Walnut entertainment) και κατέθεσε στην ΕΡΤ την πρότασή της για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision.

Αρχικά, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, η συμμετοχή της στο “The Voice of Greece” το 2019 σε ηλικία μόλις 18 ετών ήταν μία μοναδική εμπειρία, καθώς μέσα από αυτό κατάφερε να κερδίσει αρκετές γνώσεις αλλά και φίλους.

Αναφορικά με την συμμετοχή που έχει καταθέσει για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023, η ίδια δήλωσε:

“Τον Μάιο αποφάσισα να γράψω ένα τραγούδι αποκλειστικά για την Eurovision και λίγους μήνες αργότερα το ηχογράφησα σε ένα στούντιο στην Kαβάλα! Είναι μία pop-rock μπαλάντα και θα το χαρακτήριζα αισιόδοξο, φωτεινό και δυναμικό! Αναφέρεται στην αγάπη και την ελευθερία και αποτελεί ένα ύμνο για τη χαρά της ζωής!”

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, η Eurovision αποτελεί όνειρο ζωής για εκείνη και είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία και φυσικά να φέρω όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για την Ελλάδα!

Τέλος, θα ονειρευόταν μία μελλοντική συνεργασία με την Rosa Linn από την Αρμενία, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε είναι πολύ κοντά στο μουσικό είδος που υπηρετούν. Κάποιες από τις συμμετοχές που επίσης ξεχωρίζει είναι αυτές, της Ελλάδας το 2005 και από το 2022, αυτές της Ολλανδίας και του Hνωμένου Βασιλείου.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου :

Θα θέλατε να δείτε την Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *