Σλοβενία: Οι Joker Out! θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2023!

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο τέταρτος καλλιτέχνης για την Eurovision 2023. Η Σλοβενία έκανε την έκπληξη αφού για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο διαγωνισμό δεν θα αναδειχθεί μέσα από έναν εθνικό τελικό, αλλά με απευθείας ανάθεση.

Η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας (RTVSLO) σε ειδική συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε πως οι Joker Out!, ένα ποπ/ροκ συγκρότημα θα σηκώσει την σημαία της χώρας στο Λίβερπουλ. Οι Joker Out! δούλευαν ήδη το τραγούδι που είχαν την πρόθεση να υποβάλουν στο EMA (τον σλοβένικο εθνικό τελικό για την Eurovision), όταν οι άνθρωποι της RTVSLO τους έκαναν την σχετική πρόταση.

Συζητούσαμε για την Eurovision εδώ και χρόνια, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να έρθει, η οποία και προφανώς είναι τώρα!

Bojan Cvjetićanin, frontman των Joker Out!

Τους Joker Out! απαρτίζουν οι Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček και Martin Jurkovič. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 4 single και έναν ολοκληρωμένο άλμπουμ από το 2016, όταν και σχηματίστηκαν. Είναι από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της Σλοβενίας τα τελευταία χρόνια. Το 2020 κέρδισαν το βραβείο ως του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, ενώ το 2021 για τον καλλιτέχνη της χρονιάς! Όλες τους οι συναυλίες είναι sold out, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν και ένα single στα σερβικά, στοχεύοντας σε όλη την μουσική αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσουν την Σλοβενία στην Eurovision 2023 θα ηχογραφηθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο Αμβούργο και θα μπορέσουμε να το ακούσουμε στις 4 Φεβρουαρίου!

Δείτε το βίντεο παρουσίασης τους παρακάτω:

Πως κρίνετε την επιλογή των Joker Out!; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *