Σουηδία: Τα πρώτα στοιχήματα για το Melodifestivalen 2023 | Φαβορί η Loreen!

Μπορεί ουσιαστικά να έχουν μεσολαβήσει μόλις δύο ημέρες από την ανακοίνωση των υποψηφίων στο Melodifestivalen 2023, αλλά ήδη τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή έχουν κάνει την εμφάνιση τους, παρότι θα κάνουμε δύο μήνες ακόμη για να ακούσουμε τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού!

Φαβορί για την νίκη είναι η Loreen πρώην εκπρόσωπος της Σουηδίας στο Διαγωνισμό και νικήτρια της Eurovision 2012, με το θρυλικό Euphoria.

Το 2022 συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τότε που η Loreen κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για τη Σουηδία με το Euphoria . Το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, φτάνοντας στο νούμερο ένα σε 21 χώρες και έκτοτε έχει γίνει μια από τις πιο αναγνωρισμένες και γνωστές συμμετοχές στην ιστορία του Διαγωνισμού. Post- Euphoria , η Loreen κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ και έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του Vinterviken , η οποία κυκλοφόρησε το 2021. Η πιο πρόσφατη μουσική κυκλοφορία της Loreen ήταν το σινγκλ Neon Lights , το οποίο κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τη συμμετοχή της για το 2023 υπογράφουν οι Jimmy “Joker” Thörnfeldt, Jimmy Jansson, Loreen, Moa ”Cazzi Opeia” Carlebecker, Peter Boström, Thomas G:son.

Στην δεύτερη θέση βρίσκονται οι Jon Henrik Fjällgren, Arc North feat. Adam Woods, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Maria Sur, Marcus & Martinus και Nordman.

Να σημειώσουμε εδώ ότι τα στοιχήματα αυτής της περιόδου βασίζονται μόνο στα ονόματα των καλλιτεχνών. Αν τα συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές και πάντα για τη συγκεκριμένη στιγμή, παρατηρούμε ότι οι μόνες χρονιές που βγήκαν αληθινά τα στοιχήματα, ήταν το 2014 και το 2015.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2023

  • Πρώτος Ημιτελικός: Γκέτεμποργκ, 4 Φεβρουαρίου 2023 (Scandinavium)
  • Δεύτερος Ημιτελικός: Λινσέπινγκ, 11 Φεβρουαρίου 2023 (Saab Arena)
  • Τρίτος Ημιτελικός: Λιντκόπινγκ, 18 Φεβρουαρίου 2023 (Sparbanken Arena)
  • Τέταρτος Ημιτελικός: Μάλμε, 25 Φεβρουαρίου 2023 (Malmö Arena)
  • Πέμπτος Ημιτελικός: Όρνσκολντσβικ, 4 Μαρτίου 2023 (Hägglunds Arena)
  • Μεγάλος Τελικός: Στοκχόλμη, 11 Μαρτίου 2023 (Friends Arena)

Υπενθυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2023 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου με οικοδεσπότες τους Jesper Rönndahl και τη Farah Abadi.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovisionworld
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *